Ξεκάθαρος έμπειρος στόπερ για Κουλιεράκη: “Εμπιστεύομαι τον Ραζβάν γιατί..”

Διαφ.

Χρήστος Λισγάρας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός και μίλησε  για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Αναγέννηση Άρτας, τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, αλλά και τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντρέ Βιεϊρίνια.

«Έχω επιστρέψει στην Άρτα, ανανέωσα τη συνεργασία μου με την Αναγέννηση, διψάει η ομάδα και ο κόσμος και μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Όσο είσαι στις πάνω κατηγορίες είναι το εύκολο, στα χαμηλά είναι το δύσκολο».

Για το ότι έχει την ίδια ηλικία με τον Αντρέ Βιεϊρίνια: «Με τον Αντρέ μπορεί να έχουμε την ίδια ηλικία, αλλά και ο ίδιος είναι σε υψηλότερο επίπεδο αυτή τη στιγμή και συνεχίζει να βρίσκεται εκεί που του αξίζει.

Με τον Λουτσέσκου ήμασταν τρία χρόνια μαζί στην Ξάνθη, τον εμπιστεύομαι σε ότι έχει να κάνει με τον Κουλιεράκη και τη διαχείριση του. Το παιδί έχει συνεχόμενα ανοδική πορεία και το βγάζει στο γήπεδο, είναι ένα παιδί το οποίο έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και χαίρομαι πραγματικά να βλέπω αυτά τα παιδιά να προοδεύουν στο επίπεδο που αγωνίζονται».

Ενώ για το αν έχει κολλήματα ο Λουτσέσκου: «Και ποιος δεν έχει;», είπε ο Χρήστος Λισγάρας.

  Νέα εποχή στη Γιουβέντους: Ο πρώτος που έκλεισε με 50 εκ., ποιος ο επόμενος

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: