Πρόταση σε πασίγνωστο μπακ από Καρυπίδη – Περιμένει απάντηση!

Διαφ.

Ο Τζόναθαν Σίλβα είναι η βασική επιλογή του Άρη για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Πρόκειται για τον 29χρονο Αργεντινό (με ιταλικό διαβατήριο) που ανήκει στην Χετάφε και τον οποίο οι Κιτρινόμαυροι θεωρούν ως βασικό στόχο για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Σίλβα έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ισπανική ομάδα, ωστόσο δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα. Άρα το συμβόλαιο δεν αποτελεί εμπόδιο.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, οι Κιτρινόμαυροι, όχι απλά έχουν κάνει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά φέρονται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση κι αναμένουν την απάντησή του, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οικονομικά δεδομένα δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά (λέγεται ότι ο Άρης προσφέρει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στο εκατομμύριο), παρ’ όλ’ αυτά, τη δεδομένη στιγμή φαίνεται πως η ολοκλήρωση ή όχι της μεταγραφής είναι καθαρά θέμα παίκτη. Αν δηλαδή αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει.

  Επικό σχόλιο της κόρης του Γρηγόρη Μπάκα για Πρίντεζη και ΜακΚίσικ (Vid)

Για αυτό άλλωστε εδώ και λίγες μέρες έχει καταθέσει πρόταση στον Τζόναθαν Σίλβα, τον οποίο συνεχίζει να έχει σε περίοπτη θέση στη λίστα του και πιέζει όσο μπορεί για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Ο Αργεντινός μπακ δεν είναι βέβαια ο μοναδικός που βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας. Την ίδια στιγμή υπάρχουν ακόμα 1-2 περιπτώσεις που ο Άρης έχει ξεχωρίσει και τις οποίες «τρέχει» με στόχο να βρει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Φεράρι, ο οποίος αυτή τη στιγμή αποτελεί τον μοναδικό αριστερό μπακ του ρόστερ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: