“Καμπανάκι” από παλαίμαχο για Κοτάρσκι: “Να μην δοθεί με λιγότερα από…”


“Καμπανάκι” από παλαίμαχο για Κοτάρσκι: “Να μην δοθεί με λιγότερα από…”


Διαφ.

Ντίμις Κωνσταντόπουλος: Για τους πορτιέρε του Euro, τις πιθανότητες μεταγραφής του Ντομινίκ Κοτάρσκι και τη μετακίνηση του Μπρινιόλι στην ΑΕΚ μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τον τερματοφύλακα που ξεχωρίζει στο Euro: «Ο Ντοναρούμα σε μια ακόμη διοργάνωση αποδεικνύει γιατί είναι κορυφαίος. Ο Σιμόν είναι καλός, ο Μαμαρντασβίλι. Είναι ευκαιρία να διαφημιστούν για τους παίκτες».

Για το αν θα μπορούσε ο Κοτάρσκι να είναι βασικός στην Κροατία: «Θα έπρεπε να είναι στην αποστολή. Ο Λιβάκοβιτς είναι κορεσμένος όπως και όλη η Κροατία. Μελλοντικά θα έπρεπε να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση βασικού».

Για πρόταση Τζένοα: «Δεν θα πρέπει να είναι προς πώληση ο Κοτάρσκι. Σίγουρα, αν πουλιόταν θα έπρεπε να δινόταν πάνω από 10 εκατομμύρια. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σιγουριά στη θέση αυτή και ο Κοτάρσκι δίνει αρμονία στην ομάδα».

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή Μπρινιόλι στην ΑΕΚ, είπε: «Είναι καλός τερματοφύλακας, θα βοηθήσει», είπε ο Ντίμις Κωνσταντόπουλος.

  Ρεπορτάζ Ζέρβα: Κρίσιμες ώρες για Βεζένκοφ - Τι δείχνει η ανάρτηση Ράπτορς

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: