Έτοιμοι σε ΠΑΟ για Βεζένκοφ – Ο NBΑer σέντερ και ο ειδικός όρος Παπαγιάννη


Έτοιμοι σε ΠΑΟ για Βεζένκοφ – Ο NBΑer σέντερ και ο ειδικός όρος Παπαγιάννη


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σάσα Βεζένκοφ, αλλά η ζωή του δεν κρέμεται και τόσο από τον Βούλγαρο παικταρά. Και να μην τον πάρει, δηλαδή, δεν θα πάθει κάποια ζημιά. Αντίθετα, όπως λένε και πολλοί, σε αυτή την περίπτωση θα φτιάξει πιο ορθολογικά το ρόστερ του. Θα πάρει, δηλαδή, έναν συμπληρωματικό ψηλό και κάπως έτσι θα κλείσει τις μεταγραφές.

Ψηλοί στην αγορά υπάρχουν και είναι πολλοί, οπότε ο πλούσιος Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα να κάνει την κατ’ αυτόν καλύτερη επιλογή. Ποια θα είναι αυτή, κανείς δεν μπορεί να ξέρει, εκτός ίσως από τον Εργκίν Αταμάν.

Το όνομα του Οστιν Ουάιλι, που ήταν στην Τόφας, παραμένει στο μυαλό του «τριφυλλιού» παρότι δεν έχει την εμπειρία. Είναι, όμως, ένας παίκτης, που μπορεί να βελτιωθεί μέσα από το τεράστιο επίπεδο του εφτάστερου και την ίδια ώρα δεν θα έχει απαιτήσεις να παίζει πολύ.

  Συμφωνία Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ για 2+1 Έλληνες - Έτοιμοι Κάρμο, Ντράγκοβιτς

Μπορεί, όμως, να πάει και σε μία επιλογή, πιο «βαριά», το «τριφύλλι». Να πάει, δηλαδή, να πάρει τον Ντάνιελ Τάις, ο οποίος είναι ανάμεσα στο ΝΒΑ και την επιστροφή στην Ευρώπη. Ο Τάις είναι σπέσιαλ ψηλός, που συν τοις άλλοις μπορεί και να σουτάρει την μπάλα από μακριά.

Τέλος δεν μπορεί να απορρίψει κανείς με τίποτα την περίπτωση του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο διεθνής σέντερ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με την Φενέρ αλλά έχει το δικαίωμα να φύγει. Ένα δικαίωμα, του οποίου η προθεσμία λήγει σε λίγες μέρες. Για τον Παπαγιάννη υπάρχει ενδιαφέρον από την Μονακό, όπου εκτός των άλλων υπάρχουν δύο γνώριμοί του, ο Μάικ Τζέιμς και ο Νικ Καλάθης.

Στον Παναθηναϊκό δεν αγχώνονται, περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Βεζένκοφ και βλέπουν. Αν πάρουν τον Βεζένκοφ, τελειώνει εκεί το πράγμα. Αν όχι, τότε θα αποκτήσουν τον ψηλό, που λείπει, και όλοι μετά στην ΚΑΕ θα μπορούν να πάνε διακοπές.

  Η μεγάλη ανατροπή της Αγγλίας και η ΓΚΟΛΑΡΑ του Μποέλιγχαμ (ΒΙΝΤΕΟ HL)

Η κούραση άλλωστε από την χρονιά, που πέρασε, είναι τεράστια, όπως τεράστιο είναι και το φορτίο για την σεζόν, που έρχεται.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: