Ξένος άσος δεν θέλει να συνεχίσει στον Άρη!


Ξένος άσος δεν θέλει να συνεχίσει στον Άρη!


Διαφ.

Την επιστροφή του Μανού Γκαρθία στη Σπόρτινγκ Χιχόν «βλέπουν» οι Ισπανοί σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη μάλιστα φέρεται να έκανε το «άνοιγμα» στην πρώην ομάδα του για να αγωνιστεί με τη φανέλα της. 

Ο Μανού Γκαρθία δεν θέλει να συνεχίσει στον Άρη και τον θέλει η Σπόρτινγκ Χιχόν. Αυτό μεταφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «elgoldigital» η οποία αποκάλυψε πως ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έκανε κίνηση επιστροφής στην πρώην ομάδα του.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα «δεν θέλει να συνεχίσει στον Άρη ο Μάνου Γκαρθία» και «τον θέλει η Χιχόν» σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα η πρόθεσή του. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο φέρεται να έκανε… άνοιγμα στη Σπόρτινγκ Χιχόν προκειμένου να επιστρέψει.

Όπως μεταφέρει η elgoldigital ο Γκαρθία δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης (για την οποία αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της το καλοκαίρι του 2022) και επικοινώνησε με την παλιά του ομάδα ενημερώνοντας πως θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά εκεί.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως ο Μανού Γκαρθία δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη La Liga 2 και θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

  Ο επόμενος μετά τον Ντόρσεϊ - Κορυφαίο γκαρντ της Euroleague για Ολυμπιακό!

Από πλευράς Σπόρτινγκ η προοπτική επιστροφής του ποδοσφαιριστή αντιμετωπίζεται θετικά και το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Ζεράρντο Γκαρθία και Αλεχάντρο Ιραραγκόρι άρχισαν να καταστρώσουν σχέδιο υλοποίησης της μεταγραφής.

Πρόσφατα ο Γκαρθία δήλωσε πως η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει κρατήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του, γεγονός που ίσως παίξει το ρόλο του στην υπόθεση.

Πηγή: metrosport.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: