Με τεσσάρα η Ισπανία έκλεισε ραντεβού στους “8” με τη Γερμανία! (ΒΙΝΤΕΟ)


Με τεσσάρα η Ισπανία έκλεισε ραντεβού στους “8” με τη Γερμανία! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Το καθήκον της έκανε η Ισπανία το βράδυ της Κυριακής (30/6) στο «Ράινενεργκι Στάντιον» της Κολωνίας, κερδίζοντας άνετα με 4-1 τη Γεωργία και παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8» του Εuro 2024.

Πλέον, ετοιμάζεται για… πρόωρο τελικό την προσεχή Παρασκευή (5/7) με την οικοδέσποινα Γερμανία στη Στουτγάρδη, με τους Γεωργιανούς να είναι αξιόμαχοι, να έχουν κάνει ούτως ή άλλως την υπέρβασή τους φτάνοντας στους «16» και να αποχαιρετούν με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.

Η Ισπανία μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι, ασκώντας έντονη πίεση από τα πρώτα δευτερόλεπτα και ψάχνοντας το γρήγορο γκολ.

Ο Μαμαρντασβίλι δήλωσε παρών στο σουτ του Πέδρι στο 5’ και την κεφαλιά του Καρβαχάλ στο 10’, για να έρθει η ψυχρολουσία για τους παίκτες του Λουίς Ντε Λα Φουέντε στο 18’, με τον Λε Νορμάντ να σημειώνει αυτογκόλ μετά τη σέντρα του Κακαμπάτζε, το 8ο αυτογκόλ στη φετινή διοργάνωση!

  Νικολογιάννης: "Συνεχιζόμενο το πρόβλημα! Θα δούμε τις εξελίξεις τώρα..."
 

Επήλθε ένας εκνευρισμός στην ισπανική ομάδα από αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη, αλλά ο Ρόντρι στο 39’ νίκησε με συρτό σουτ τον Μαμαρντασβίλι και το ημίχρονο έκλεισε στο ισόπαλο 1-1.

 

Στο 48’ ο Κβαρατσχέλια λίγο έλειψε να πετύχει ένα γκολ που θα έμενε για πάντα στην ιστορία των Εuro, αφού επιχείρησε σουτ πίσω από τη σέντρα κι ενώ ήταν εκτός εστίας ο Σιμόν, αλλά έφυγε λίγο άουτ η μπάλα, για να απαντήσει η Ισπανία με το 2-1 στο 51’.

 

Ο Γιαμάλ την ωραία σέντρα από δεξιά, ο Φαμπιάν Ρουίθ με κοντινή κεφαλιά έβαλε το δεύτερό του γκολ στα γερμανικά γήπεδα και κάπου εκεί η «φούρια ρόχα» επέβαλε απόλυτα την ανωτερότητά της.

Ο Νίκο Γουίλιαμς στο 75’ με εντυπωσιακή ενέργεια και άψογο πλασέ χρίστηκε σκόρερ, για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και ο Ντάνι Όλμο με ιδανικό πλασέ στο 81ο λεπτό, σφραγίζοντας την ευρεία νίκη των Ιβήρων.

  Η ΑΕΚ… φωνάζει ότι αλλάζει πίστα - Αφεντικό ο Ριμπάλτα, ενήμερος ο Αλμέιδα
 
 
 

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Καρβαχάλ (81’ Χεσούς Νάβας), Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Κουκουρέγια (67’ Γκριμάλδο), Πέδρι (52’ Όλμο), Ρόντρι, Φαμπιάν Ρουίθ (81’ Μερίνο), Γιαμάλ, Γουίλιαμς, Μοράτα (67’ Ογιαρθάμπαλ).

ΓΕΩΡΓΙΑ (Βίλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Γκβελεσιάνι, Κάσια, Ντβάλι, Λοχοσβίλι (63’ Τσιταϊσβίλι), Κιτεϊσβίλι (41’ λ. τρ. Αλτουνασβίλι), Κοτσορασβίλι (79’ Κβεκβεσκίρι), Τσακβετάντζε (63’ Νταβιτασβίλι), Μικαουτάντζε (79’ Τσιβτσιβάντζε), Κβαρατσχέλια.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: