“Ό,τι θέλει ο Μουρίνιο στην Τουρκία! 30 παίκτες, Κάρμο-Ποντένσε, Ελ Κααμπί”


“Ό,τι θέλει ο Μουρίνιο στην Τουρκία! 30 παίκτες, Κάρμο-Ποντένσε, Ελ Κααμπί”


Διαφ.

Ως Θεό έχουν στην Τουρκία τον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος αποφάσισε να καθίσει στον πάγκο της Φενέρ και, φυσικά, θα έχει στη διάθεσή του όσα χρήματα χρειάζεται για να κάνει ξανά πρωταθλήτρια την τουρκική ομάδα.

Κι εδώ είναι που αρχίζει το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται ότι οι λύσεις που έχει στη λίστα του ο Ζοσέ επηρεάζουν πολύ έντονα τον σχεδιασμό των Πειραιωτών: Νταβίντ Κάρμο, Ντάνιελ Ποντένσε και Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι μερικοί από τους παίκτες που έχει στη λίστα του ο Μουρίνιο και, σαφώς, έχουν αρχίσει να χτυπούν καμπανάκια στο Λιμάνι.

Γιατί πρόκειται για τρεις βασικές λύσεις των Ερυθρόλευκων τη σεζόν που τελείωσε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πολύ θα ήθελε να τους έχει και τους τρεις στη διάθεσή του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι επιχείρηση και οι παίκτες πηγαίνουν όπου βρουν καλύτερη προοπτική – Συν ότι η παρουσία τού Μουρίνιο από μόνη της μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή.

“30-35 παίκτες η Φενέρ – Κάρμο, Ποντένσε και Κααμπί ο Μουρίνιο – Θα ξοδέψει πολλά χρήματα”

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που αναλύει αγώνες στο τουρκικό ποδόσφαιρο και γνωρίζει άριστα την κατηγορία, προκειμένου να μας δώσει πληροφορίες που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες.

Η Φενέρ πάντα παίρνεις παίκτες, παραπάνω από όσους χρειάζεται. Γεμίζει με 30-35 ποδοσφαιριστές το ρόστερ της και μετά πολλοί μένουν εκτός. Θα αλλάξει πολλά πράγματα και έχει το ελεύθερο να κάνει ο,τι γουστάρει“, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε:

  "Γι' αυτό έβαλε 63 εκατ. ο Μαρινάκης - Εξωπραγματική πρόταση σε Ελ Κααμπί"

“Στόπερ χρειάζεται σίγουρα η Φενέρ και μάλιστα με αναβάθμιση. Η Πόρτο ζητάει πολλά για τον Κάρμο αλλά στη Φενέρ έχουν λεφτά για να δώσουν. Δεν ξέρω αν θα το κάνουν όμως. Και ο Ποντένσε θα μπορούσε να πάει στη Φενέρ. Ο Μουρίνιο θα ξοδέψει περισσότερα χρήματα φέτος και η παρουσία του το κάνει πιο εύκολο για να ψηθεί ένας παίκτης και να πάει”.

Βλέπεις ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και με τον Ελ Κααμπί;

“Στην Τουρκία τον ξέρουν από την εποχή της Χατάισπορ. Ο Τζέκο δεν τράβηξε, ψάχνουν για παίκτες. Παίρνουν πολλούς και μετά κάποιους ξεφορτώνονται. Δεν έχουν καλή οργάνωση στις μεταγραφές”.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: