Πρόταση Ολυμπιακού σε Γιαννούλη – 2 εξτρέμ και φορ η ΑΕΚ, γνωστός Λατίνος!


Πρόταση Ολυμπιακού σε Γιαννούλη – 2 εξτρέμ και φορ η ΑΕΚ, γνωστός Λατίνος!


Διαφ.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Στο παιχνίδι της διεκδίκησής του έχει μπει επισήμως και δυνατά, εδώ και περίπου μια εβδομάδα (και) ο Ολυμπιακός!

Το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον υπήρχε εδώ και καιρό αλλά πλέον πέρασε στην φάση της κατάθεσης και της δικής του προσφοράς στην πλευρά του παίκτη! Μια εξέλιξη, το μπάσιμο των Κυπελλούχων Ευρώπης, που δεν πρέπει να είναι άσχετο με το ότι η ΑΕΚ το Σάββατο – που τον περίμενε τόσο καιρό – έσπευσε να ενημερώσει πως αποσύρεται από την υπόθεση Γιαννούλη. Όταν έμαθε για την πρόταση του Ολυμπιακού και προφανώς επειδή δεν ήταν διατεθειμένη να μπει σε… κατάσταση πλειστηριασμού! Αν φυσικά πάει προς τα εκεί η δουλειά με τον Κατερινιώτη αριστερό μπακ, ο οποίος συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του, μαζί με την σύντροφό του, κάνοντας σχέδια γάμου και όχι προς το παρόν στο να συνεχίσει σε μια Μπιγκοφοράτη ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε 12-15 ημέρες, αλλά προς το παρόν η προτίμηση του Γιαννούλη παραμένει το εξωτερικό.

Με την εξής σημαντική λεπτομέρεια: προτάσεις από ξένες ομάδες έχει αρκετές ο Γιαννούλης αλλά καμία από ομάδα που είτε το status της, είτε η οικονομική προσφορά της θα τον κάλυπτε. Μέχρι τώρα τουλάχιστον… Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό το επόμενο 48ωρο θα πιέσει τον Γιαννούλη να του απαντήσει, διαφορετικά θα πάει στην εναλλακτική του, με την οποία έτσι κι αλλιώς έχει προχωρήσει τις συζητήσεις…

AEK: Φουλάρει για μεταγραφές αφού μετά τους Μπρινιόλι – Σισέ – Στρακόσια το δεύτερο πακέτο θα αφορά τους επιθετικούς. Στην ελληνική πιάτσα agents ακούγεται πως οι “κιτρινόμαυροι” θα κλείσουν δυο (και όχι ένα) εξτρεμ και σέντερ φορ, τους οποίους … δουλεύουν κάτω απο τα ραντάρ! Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο ένας από τους δυο είναι μεγάλος παίκτης, Λατίνος, που δεν έχει γραφτεί το όνομά του για την ΑΕΚ και στην καριέρα του έχουν ξοδευτεί πολλά εκατομμύρια σε fees για χάρη του. Όσον αφορά στον σέντερ φορ είναι κι αυτός Λατίνος, “παστελωτής” γκολ και παίζει στο MLS (δεν πρόκειται για τον Αράνγκο, όπως μας διευκρινίστηκε)!!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
  Σπανούλης: “Η άμυνα είναι το dna μας”
 

Διαβάστε επίσης: