Εξελίξεις με τον μεσοεπιθετικό στον Άρη – Το παιχνίδι της υπομονής για…


Εξελίξεις με τον μεσοεπιθετικό στον Άρη – Το παιχνίδι της υπομονής για…


Διαφ.

Σχεδόν από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, ο Άρη, ψάχνοντας τις επιλογές του στην Ισπανία, έριξε δίχτυα προς Μπέτις μεριά, επαναφέροντας στο τραπέζι την περίπτωση του Άλεξ Κογιάδο. Του παίκτη δηλαδή που προσπάθησε να αποκτήσει και τον περασμένο Ιανουάριο.

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν (και δεν είναι) μια εύκολη υπόθεση. Από τη μία η ισπανική ομάδα, δε λέει όχι στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αλλά έχει και στο μυαλό της μήπως μπορέσει και πάρει ένα αξιόλογο ποσό από πώλησή του. Από την άλλη ο παίκτης, έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει προετοιμασία με την Μπέτις και να προσπαθήσει να πείσει τον προπονητή του, ότι αξίζει μια θέση στο φετινό ρόστερ.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο Άρης έχει καταφέρει να φέρει την υπόθεση σε ένα σημείο, που μπορεί να παρουσιάζεται συγκρατημένα αισιόδοξος. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως νιώθει και σίγουρος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ιδιαίτερα μάλιστα, από τη στιγμή που ανά πάσα στιγμή μπορεί να… σκάσει πρόταση.

Σε αυτό το χρονικό σημείο οι Κιτρινόμαυροι τηρούν στάση αναμονής, εξετάζουν τις εναλλακτικές του και δείχνουν διάθεση να δώσουν λίγο χρόνο ακόμη στις… άλλες πλευρές μέχρι να αποφασίσουν.

  Κοντρόλ με το στήθος και απευθείας "κεραυνός" από τον Σλότερμπεκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: