Αντίστροφη μέτρηση σε ΑΕΚ – Σκάει άμεσα μεταγραφή – Η θέση


Αντίστροφη μέτρηση σε ΑΕΚ – Σκάει άμεσα μεταγραφή – Η θέση


Διαφ.

Κώστας Κετσετζόγλου: Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ της Ένωσης, ενώ παράλληλα μίλησε και για την περίπτωση του Φελίσιο Μίλσον.

«Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε μεσοεπιθετικό, είτε αντι-Αραούχο με τον ρόλο που είχε επί Αλμέιδα, είτε ακραίο. Μπορεί και μέσα στη βδομάδα να γίνει η μεταγραφή. Επίσης περιμένουμε τις επαφές με την Μπρέντφορντ για τον Στρακόσα και να ολοκληρωθούν τα ιατρικά για Σισέ και Μπρινιόλι.

Η Μακάμπι ζητάει 8 εκατ. ευρώ, αλλά δεν υπάρχει κάποιος για να τα δώσει. Η ΑΕΚ πρόσφερε αρχικά 4 εκατ., η Αλ Αΐν προσφέρει περίπου τα ίδια χρήματα στους Ισραηλινούς αλλά περισσότερα στον παίκτη. Στο Ισραήλ εκτιμούν ότι θα πωληθεί ο παίκτης. Ανοιχτό είναι το θέμα του Κοϊτά και η πρόταση που έχει κάνει στη Σεντ Τρούιντεν είναι μικρότερη από αυτή για τον Μίλσον. Να σημειώσουμε πως ο Μαυριτανός την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν ως αριστερό μπακ-χαφ».

  Σίγουρος ο Γκάλης! Φαβορί για Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική

Για τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις: «Για τη θέση του σέντερ φορ δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Το θέμα του δεξιού μπακ θα πάει λίγο πιο πίσω, η περίπτωση του Οντουμπάτζο είναι ακόμη ανοιχτή. Για αριστερό μπακ η ΑΕΚ θέλει έναν παίκτη επιπέδου Γιαννούλη ή καλύτερο, που θα προορίζεται για βασικός και θα είναι επιθετικογενής. Η ΑΕΚ κοιτάζει και για τη μεσαία γραμμή, όπως είχε φανεί από την προσπάθεια να πάρει τον Καμαρά», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: