Επική ατάκα Λουτσέσκου για τον… Θεό Κοτάρσκι


Επική ατάκα Λουτσέσκου για τον… Θεό Κοτάρσκι


Διαφ.

Η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εκτός από τις δοκιμές του Λουτσέσκου με τις δυο ενδεκάδες που θα παρατάξει στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας (19:00) είχε και ωραία παραλειπόμενα.

Ένα από αυτό αφορά την ατάκα του Λουτσέσκου για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, σε μια φάση η άμυνα δεν λειτούργησε σωστά με αποτέλεσμα ο Τσιγγάρας να βγει τετ α τετ απέναντι στον Κροάτη τερματοφύλακα που έβγαλε τη φάση αλλά τα έβαλε με τους αμυντικούς του για την ολιγωρία που έδειξαν με αποτέλεσμα να τον αφήσουν εκτεθειμένο. Τότε ο Λουτσέσκου σταμάτησε την προπόνηση και απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του Κροάτη τερματοφύλακα είπε: «Δεν μπορεί να είναι συνεχώς ο θεός μας ο Κοτάρσκι!».

Με αυτό αφενός ήθελε να δείξει πως αναγνωρίζει πόσο κομβικός είναι για την ομάδα ο Κοτάρσκι και από την άλλη προφανώς και θέλησε να τον ανεβάσει ψυχολογικά αφού τα συνεχή δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο της Τζένοα δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να του χαλάσουν το μυαλό και να τον αποπροσανατολίσουν.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: