Πάρτι για τη διοργανώτρια Λετονία – Ισοπέδωσε τη Γεωργία (Highlights)


Πάρτι για τη διοργανώτρια Λετονία – Ισοπέδωσε τη Γεωργία (Highlights)


Διαφ.

Η Λετονία νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την Γεωργία 83-55, στην «Ρίγα Αρίνα» για την 1η αγωνιστική του Προολυμπιακού τουρνουά το οποίο και φιλοξενεί.

Μια άνετη επικράτηση για τους Λετονούς οι οποίοι ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς, απέναντι σε μια Γεωργία που υστέρησε τραγικά.

Οι βάσεις τις νίκης μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν η Λετονία με πολύ καλό τρίποντο και σφιχτή άμυνα δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο της, κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Το πρώτο έκελισε σχετικά κλειστά στο 13-17, αλλά στην συνέχεια στο δεύτερο η διαφορά άνποιξε με την Λετονία να σουτάρει εξαιρετικά στο τρίποντο, κυρίως με Ντάβις Μπέρτανς, αλλά και να κρατά στην άμυνα την Γεωργία μόλις στους 11 πόντους..

Το ημίχρονο έκλεισε με +21 για την Λετονία, 24-45.

Στο 3ο δεκάλεπτο η Γεωργία προσπάθησε να κάνει μια μίνι αντεπίθεση, μείωσε και στο 41-55, βελτιωμένη και στις δύο άκρες του γηπέδου, αλλά ένα τρίποντο του εκπληκτικού Στράουτινς έφερε το 41-58 στο τέλος της περιόδου.

  Δεν έχουν κλείσει οριστικά οι μεταγραφές της ΑΕΚ!

Το 4ο δεκάλεπτο είναι ανάξιο σχολιασμού, μιας και η Λετονία κυριάρχησε και πάλι σε όλους τους τομείς με τη διαφορά ολοένα και να παίρνει διαστάσεις.

Κορυφαίος για τους νικητές ο άχαστος Στράουτινς με 18 πόντους, 11 ο Μέγερις, 10 ο Σμιτς.

Για την Γεωργία προσπάθησε με 14 πόντους ο Μαμουκελασβίλι, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος αφού ουδείς άλλος είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 24-45, 41-58, 55-83


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: