Υπογράφει με νέο Λουίς Πάλμα ο Καρυπίδης – 17χρονος Σενεγαλέζος – Αστέρι!


Υπογράφει με νέο Λουίς Πάλμα ο Καρυπίδης – 17χρονος Σενεγαλέζος – Αστέρι!


Διαφ.

Παρόμοια κίνηση έγινε πέρυσι και με τον Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος σε ένα χρόνο έχει ήδη διπλασιάσει τη χρηματιστηριακή του αξία και με τις εμφανίσεις που κάνει στο Κόπα Αμέρικα, με την Κόστα Ρίκα, το πιθανότερο είναι το όνομά του να αρχίσει να ακούγεται πολύ έντονα στην Ευρώπη.

Στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, οι Κιτρινόμαυροι φαίνεται ότι θέλουν να προχωρήσουν σε άλλη μία κίνηση με φόντο το μέλλον επενδύοντας στον 17χρονο (29/7/2006) Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό, Κλέιτον Σιλβέιρο Ντιαντί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αρης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του, την Espoirs de Guédiawaye από τη Νιγηρία και αν τα βρει μαζί της, ο νεαρός Σενεγαλέζος θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας σε μία κίνηση η οποία προφανέστατα κρίνουν ότι έχει προοπτική.

Ο νεαρός επιθετικός θα κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του στα τέλη του μήνα, σύμφωνα με το Transfermarkt πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης (πλευρές και άξονα) ο οποίος διακρίθηκε με την U17 της Σενεγάλης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, που πραγματοποιήθηκε στην Ινδονησία. Η περίπτωσή του προτάθηκε στους Κιτρινόμαυρους, που με τη σειρά τους εκτίμησαν ότι διαθέτει ταλέντο και αποφάσισαν να επενδύσουν σε αυτόν και κατά τις ίδιες πηγές βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του.

  Αλλάζει επίπεδο τον Ατρόμητο ο Γκαρσία! Μεταγραφές από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «African Foot» ο Ντιαντί είχε δευτερεύοντα ρόλο στην U17 της Σενεγάλης στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο U17 έως τον τραυματισμό του Αμάρα Ντιούφ. Εκεί άλλαξε ο ρόλο τους, βρήκε θέση στο βασικό σχήμα και ήταν από τους πρωταγωνιστές καθώς αναδείχθηκε MVP στους “16” στον αγώνα με την Γαλλία. Μάλιστα, μετά από εκείνο το τουρνουά τον είδε η Σάο Πάολο και τον πήρε στο κλαμπ. Όμως ,υποχρεώθηκε να τον αφήσει ελεύθερο γιατί ήταν ακόμη ανήλικος. “Οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν στη φημισμένη Σάο Πάουλο καθώς όμως τότε δεν είχε κλείσει ούτε το 17ο έτος της ηλικίας του, λόγω της νομοθεσίας ο βραζιλιάνικος σύλλογος υποχρεώθηκε να τον αποδεσμεύσει” ανέφερε η ίδια ιστοσελίδα.

Πηγή: Metrosport

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: