Επαφή Ολυμπιακού με top NBAer – Δεν μπορεί να αφήσει τον Βεζένκοφ στον ΠΑΟ!


Επαφή Ολυμπιακού με top NBAer – Δεν μπορεί να αφήσει τον Βεζένκοφ στον ΠΑΟ!


Διαφ.

Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι, που δεν περίμεναν οι περισσότεροι με την απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα και γενικώς έχει πάρει μπροστά. Εκεί, λοιπόν, που δεν είχε κινηθεί σχεδόν καθόλου μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, μετά από ένα σημείο άρχισε να κάνει συνεχόμενα πράγματα.

Μαζεμένα, το ένα μετά το άλλο. Σιγούρεψε την απόκτηση του Κίναν Εβανς, έφερε πίσω τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ το απόγευμα της Τρίτης έκανε δικό του και τον Λούκα Βιλντόζα. Ενίσχυσε δηλαδή την περιφέρειά του, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ούτε με την περιφέρειά του, ούτε γενικά.

Κάτι, που σημαίνει ότι θα πάρει έναν ακόμη γκαρντ, άλλωστε έχουν ήδη γραφτεί τα ονόματα του Φουρνιέ και του Μίχαλιουκ. Με τον Φουρνιέ έχει γίνει ήδη επαφή, αντίθετα με τον Ουκρανό δεν έχουν μιλήσει οι Πειραιώτες. Είναι άγνωστο μάλιστα αν ο Μίχαλιουκ θέλει να παίξει στην Ευρώπη καθώς είναι κολλημένος με το ΝΒΑ.

Εχει λύσεις, όμως, η αγορά στις θέσεις των «πλάγιων». Χρήματα να έχεις και παίκτες υπάρχουν.

Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει προτεραιότητα την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ. Πριν τελειώσει το σοβαρό αυτό θέμα, δεν πρόκειται να κάνει κάποια άλλη κίνηση. Μάλιστα αν πάρει τον Βεζένκοφ, ίσως να τελειώσει έτσι τις μεταγραφές του. Εκτός αν διώξει κάποιον από τους υπάρχοντες γκαρντ και πάρει κάποιον άλλον. Ενδεχόμενο, που «παίζει».

  Ανακοίνωσε σπουδαίο deal η Ρεάλ Μαδρίτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν βάλει κάτω όλα τα δεδομένα και προχωρούν τον σχεδιασμό τους. Ο Βεζένκοφ δεν είναι ακριβώς απαραίτητος σε αυτό, που φτιάχνουν, καθώς υπάρχουν παίκτες και σπουδαίοι στην θέση του. Όπως ο Πετρούσεφ και κυρίως ο Πίτερς. Δεν μπορεί, όμως, ο Ολυμπιακός να μην ασχοληθεί με τον Βεζένκοφ. Κατ’ αρχάς είναι δικό του παιδί και είναι παικταράς. Και από κει και πέρα δεν μπορεί να μην πολεμήσει για να μην τον αφήσει να πάει στον Παναθηναϊκό. Πέρυσι την πάτησε με τον Σλούκα, φέτος δεν θέλει τα ίδια. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Και φέτος μάλιστα ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο. Πέρυσι ήταν πρωταθλητής. Φέτος, όμως, ο πρωταθλητής είναι ο Παναθηναϊκός. Και πάνω από όλα πρωταθλητής Ευρώπης.

Είναι και επικοινωνιακό το θέμα του Βούλγαρου, που παντως αναμένεται να τελειώσει μέσα στις επόμενες μέρες με τον έναν η με τον άλλο τρόπο. 


Πηγή
  "Να κλείσουν 2-3 τρύπες στον ΠΑΟΚ" - "Υπολογιστής" ο Σβαμπ!
 

Διαβάστε επίσης: