Αυτόν “κλείνει” για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός – Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ το ’21!


Αυτόν “κλείνει” για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός – Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ το ’21!


Διαφ.

Μετά το “ναυάγιο” στις συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιαννούλη ο Παναθηναϊκός στράφηκε στην εναλλακτική του για τη θέση του αριστερού μπακ, με το όνομα του Πέδρο Ρεμπότσο να ετοιμάζεται να… ντυθεί στα πράσινα.

Ο λόγος για τον 29χρονο Πορτογάλο μπακ, με τον οποίοι οι Πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και φαίνεται ότι τις επόμενες ώρες το deal θα ολοκληρωθεί και ο παίκτης θα αποτελέσει το βασικό δίδυμο με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο αριστερό άκρο της πράσινης άμυνας.

Το όνομα του Ρεμπότσο δεν είναι άγνωστο στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς το 2021 αποτέλεσε μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος γεννήθηκε στην Εβόρα της Πορτογαλίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στα τμήματα των ακαδημιών της Μπενφίκα όπου και παρέμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, όταν και έφυγε ως ελεύθερος, χωρίς να προλάβει να παίξει στην πρώτη ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μορεϊρένσε.

  Ρίχνει... χρυσάφι για Σπόραρ η Σλόβαν - Έρχεται πρόταση στον ΠΑΟ

Έμεινε εκεί ένα χρόνο και μετά από 34 συμμετοχές με έξι ασίστ και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, η Μπενφίκα αποφάσισε να κινηθεί για να τον αποκτήσει ξανά αντί 150 χιλ. ευρώ. Όμως, δεν τον κράτησε παρά μία μέρα, αφού τον πούλησε εκ νέου στην Γκινγκάμπ αντί 550 χιλ. ευρώ.

Στην γαλλική ομάδα παρέμεινε δύο χρόνια κάνοντας γεμάτες σεζόν και στο ξεκίνημα της τρίτης έφυγε δανεικός για την Μπεσίκτας, με την τουρκική ομάδα να πληρώνει ενοίκιο 400 χιλ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Εκεί έκανε 18 συμμετοχές, όμως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν τον κράτησε τελικά.

Επέστρεψε πίσω στην γαλλική ομάδα, όπου έμεινε ένα εξάμηνο, μέχρι να φύγει δανεικός τον Γενάρη του 2021 για έξι μήνες στην Πάσος Φερέιρα. Γύρισε από κει το καλοκαίρι και στην συνέχεια παραχωρήθηκε στην πολωνική Λεχ Πόζναν αντί 150 χιλ. ευρώ.

Παρέμεινε εκεί δύο χρόνια κερδίζοντας ένα πρωτάθλημα (2022) και πραγματοποιώντας 62 συμμετοχές, κατά τις οποίες σκόραρε ένα γκολ κι έδωσε δέκα ασίστ μέχρι να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος για την Σαουδική Αραβία.

  20 χρόνια από τον άθλο της Ελλάδας στην Πορτογαλία! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: