Ανώτερος από Αραούχο και Τσούμπερ ο Περέιρα – Απέρριψε άλλη ελληνική ομάδα

Ο Περέιρα είναι ανώτερος από τους Αραούχο και Τσούμπερ και απέρριψε μια άλλη ελληνική ομάδα.

Ανώτερος από Αραούχο και Τσούμπερ ο Περέιρα – Απέρριψε άλλη ελληνική ομάδα


Διαφ.

Ο Ρομπέρτο Τούκου Περέιρα θα είναι μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΚ. Στην οποία τον έπεισε να έρθει ο Αλμέιδα για να ξαναπάρει μετά από μια 8ετια πρωτάθλημα, να γίνει δηλαδή… Πρωταθλητής. Το τελευταίο του ήταν στη Γιουβέντους.

Ο 33χρονος διεθνής Αργεντινός είχε προτάσεις κι από την πατρίδα του κι από την Βραζιλία κι από το MLS ενώ αν περίμενε τον είχαν βεβαιώσει πως θα του πήγαινε πολύ μεγάλη προσφορά από την Σαουδική Αραβία. Ο Τούκου όμως, ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη και ο πρώην συμπαίκτης και προπονητής του στην Ρίβερ Πλέιτ, ο Πελάδο τον … έψησε για την ΑΕΚ και το δικό του πρότζεκτ. Για παράδειγμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που τον ήθελε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, όταν πάλι ήταν ελεύθερος από την Ουντινέζε, δεν είχε καταφέρει να τον δελεάσει για να έρθει στην Ελλάδα.

Μου είπαν οι επαγγελματίες της πιάτσας πως είναι και καλός χαρακτήρας για τα αποδυτήρια, με ηγετική παρουσία. Στην Ουντινέζε άλλωστε ήταν ο αρχηγός της. Από αγωνιστικά χαρακτηριστικά διακρίνεται για την ευφυία στο παιχνίδι του, βγάζει προσωπικότητα, έχει πολύ υψηλή τεχνική αλλά και… αλτρουιστής, πατάει συχνά περιοχή, είναι καλός και δημιουργός και εκτελεστής, με κλειστή, επιτόπια, ντρίμπλα ενώ του αρέσει η κάθετη κίνηση με την μπάλα.

Γενικά …μιλάει της μπάλας και σπεσιαλιτέ του το ένας εναντίον ενός. Ποιοτικά είναι ανώτερος και του Αραούχο και του Τσούμπερ και παίζει όλες τις θέσεις μπροστά εκτός από φορ. Είναι αυτό που λέμε χαφ- εξτρέμ. Και για τα άκρα και για πίσω από τον επιθετικό. Άρα αναβάθμιση…

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: