Απαντήσεις Λουτσέσκου για μεταγραφές, Καμαρά και Εκόνγκ


Απαντήσεις Λουτσέσκου για μεταγραφές, Καμαρά και Εκόνγκ


Διαφ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άνοιξε τα χαρτιά του μετά την φιλική επικράτηση επί της ΑΕΚ Λάρνακας (2-1), μιλώντας για τον Μαντί Καμαρά, τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας: «Ένα φιλικό παιχνίδι που είχε και τα καλά του και τα κακά του. Είναι φυσιολογικό γιατί οι παίκτες αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πιέσουν το εαυτό τους και να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Πρέπει να μπορέσουμε να φέρουμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο κοντά τους νέους ποδοσφαιριστές, να χτίσουμε τη νοοτροπία που θέλουμε και να φέρουμε την φυσική κατάσταση στα επίπεδα που θέλουμε. Στο πρώτο ημίχρονο μου άρεσε περισσότερο η εικόνα των ποδοσφαιριστών, στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε η στάση που είχαν οι ποδοσφαιριστές.

  Λουτσέσκου: "Καλό να μη νικάς μερικές φορές - Δεν μας έδωσαν δώρα..."

Δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ και μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω στο γκρουπ για το τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Είναι ένα πολύ καλό σημείο για εμένα για να μιλήσω στην ομάδα για την ταπεινότητα που πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς».

Για τους Καμαρά-Έκονγκ: «Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο, ουσιαστικά εδώ είναι τα πράγματα, θα πρέπει να δουλέψουν θα πρέπει να πάρουν τον χρόνο τον οποίο θα πάρουν στα φιλικά. Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 2-3 ποδοσφαιριστές που είναι καινούργιοι στην ομάδα, κάτι που δημιουργεί «πρόβλημα», δεδομένου ότι υπάρχει μια βαθιά ριζωμένη δουλειά, οπότε αυτό που έχουν να κάνουν είναι να δουλέψουν περισσότερο για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Για τις μεταγραφές: «H ιδέα μου είναι γενικότερα ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν την δουλειά, βρίσκονταν εδώ. Σε κάθε περίπτωση δεν βρίσκονται κοντά μας τρεις, ελπίζω να υπάρξει ξανά μαζί μας ο ένας ίσως και δεύτερος, από εκεί και πέρα έχω αναφέρει ότι πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις που θα μας πάνε στο επόμενο επίπεδο έχοντας ήδη την δουλειά που έχει γίνει από την προηγούμενη χρονιά».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
  Άρης Αντωνόπουλος στο ΟΠΑΠ Game Time: "Πανηγύρισα στη Λεωφόρο το 7ο αστέρι"
 

Διαβάστε επίσης: