«Γκάζια» Λουτσέσκου! Τα έψαλλε στους παίκτες – Τα «θέλω» σε επίθεση-άμυνα


«Γκάζια» Λουτσέσκου! Τα έψαλλε στους παίκτες – Τα «θέλω» σε επίθεση-άμυνα


Διαφ.

«Γκάζια» Λουτσέσκου για την άμυνα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Metrosport», ο προπονητής του ΠΑΟΚ τα έψαλλε στους παίκτες του για τα λάθη και τις αδυναμίες που έδειξαν στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Ρουμάνος τεχνικός επεσήμανε στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία όσα δεν του άρεσαν και δεν θέλει να ξαναδεί.

Ο Special One της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές για περίπου δέκα λεπτά, παρόντος όλου του ιατρικού επιτελείου, ενώ στην εξέλιξη της προπόνησης, ανέλυσε διεξοδικά τόσο ο ίδιος όσο και ο άμεσος βοηθός του, Πάολο Καστορίνα, όσα προείπε στην εισαγωγική ομιλία του. Στη συνέχεια χώρισε την ομάδα σε δύο γκρουπ (επιθετικοί – αμυντικοί ) και τους έδειξε πώς πρέπει να κινούνται στον χώρο

«Παιδιά είδα χαλαρότητα στο μεσοαμυντικό κομμάτι και δεν θέλω να επαναληφθεί» τους είπε ο βοηθός του Λουτσέσκου αρχικά και στη συνέχεια σταματούσε κάθε άσκηση για να εξηγήσει τι ήθελε: «Μπορείτε να λειτουργείτε ως φυσαρμόνικα; Αυτό θέλουμε. Να κινείστε όλοι μαζί συντονισμένα όπου έχει ο αντίπαλος την μπάλα. Να κλείνετε και να ανοίγετε χώρους ανάλογα με το που είναι η μπάλα και ο αντίπαλος».

  Ένα δίλημμα Αλμέιδα ενόψει Athens Kallithea -Δικαιολογείται η αγορά Μαρσιάλ

Με το γκρουπ των επιθετικογενών παικτών ο Λουτσέσκου δούλεψε αρχικά στην ανάπτυξη, στην κίνηση με ή χωρίς τη μπάλα κάτω από πίεση και στη συνέχεια στα τελειώματα. Όσο ήταν εκεί ο Λουτσέσκου τόνιζε συνέχεια: «Θέλω αποφασιστικότητα, θέλω γρήγορες αποφάσεις, θέλω άμεσο παιχνίδι».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: