Καμπανάκι από Έλληνα τεχνικό: “Από Κεντζιόρα προτιμώ…” – Ατάκα για Καμαρά


Καμπανάκι από Έλληνα τεχνικό: “Από Κεντζιόρα προτιμώ…” – Ατάκα για Καμαρά


Διαφ.

Μιχάλης Γρηγορίου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου, σχολιάζοντας την ποδοσφαιρική επικαιρότητα εντός και εκτός των συνόρων, με τον ίδιο να αναφέρεται στο Euro, στις προετοιμασίες των ελληνικών ομάδων που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και τις μεταγραφές.

«Έχουμε ξεκινήσει από τη Δευτέρα τις προπονήσεις, αυτή είναι η 18η προετοιμασία που κάνω. Ενώ είμαι στα 50, είμαι 21 χρόνια προπονητής. Είναι κάτι που με ευχαριστεί, είναι η ζωή μου και το κάνω με ευχαρίστηση και με χαρά».

Για το EURO που μπαίνει στην τελική ευθεία: «Μπαίνουμε στο κυρίως μέρος, στην κορύφωση του EURO. Πραγματικά από εδώ και πέρα είναι τα παιχνίδια που όλοι αναμέναμε, με τα φαβορί που όλοι αναμέναμε. Από εδώ και πέρα είναι παιχνίδια λεπτομερειών, που ανεβάζουν λέβελ την ομάδα που θα προκριθεί. Είναι και το κύρος της κάθε χώρας για το τι μπορεί πραγματικά να κάνει. 

Προπονητικά δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερα καινούριο. Αυτό όμως που θέλω να επισημάνω είναι ότι αρκετοί προσπαθούν να μιμηθούν τον Γκουαρδιόλα και τον Αρτέτα. Περισσότερες ομάδες πηγαίνουν σε αυτά τα συστήματα, όσον αφορά το επιθετικό τους κομμάτι. Οι πιο αδύναμες ομάδες δεν οπισθοχωρούν και δεν κλείνονται στο δικό τους μισό, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων του Big4: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ελάχιστη ενίσχυση, μόνο στη θέση του Μειτέ πρέπει να βρει κάποιον για να καλύψει το κενό, δεν χρειάζεται αρκετές κινήσεις. Νομίζω πως και η ΑΕΚ δεν θα κάνει πολλές κινήσεις, μιας και δεν έχει μεγάλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του. Ο Ολυμπιακός με τον συγκεκριμένο προπονητή θα διατηρήσει ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ, άσχετα αν ορισμένες περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολες. Άμεση ανάγκη έχει ο Παναθηναικός, αυτός θα πάει σε περισσότερες μεταγραφές. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές».

Για την μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στον ΠΑΟΚ: «Πολύ σημαντική μεταγραφή, γιατί έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του. Από ένα σημείο και μετά ήταν καθαρά θέμα ψυχολογικό ότι δεν ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Η κάθοδος που είχε τον τελευταίο χρόνο οφειλόταν κυρίως αυτό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει αυτό που θέλει ο Λουτσέσκου και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, το κάτι έξτρα. Έχει εμπειρία και είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την ροή του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ».

«Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Φαμπιάνο, γιατί μπορεί να κάνει πράγματα και στο Build-up και στις στατικές φάσεις. Και ο Κεντζιόρα έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του, εφόσον όμως με βάζετε σε αυτή την σύγκριση, με ελάχιστη διαφορά θα πω τον Φαμπιάνο», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

  Αποθέωσαν Παύλο οι Μποντιρόγκα, Αλβέρτης - "Έφτιαξε οικογένεια"

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: