Γι’ αυτό δεν πήγε ΠΑΟ ο Βεζένκοφ – Σάριτς και πρώην του Μπαρτζώκα για ΟΑΚΑ!


Γι’ αυτό δεν πήγε ΠΑΟ ο Βεζένκοφ – Σάριτς και πρώην του Μπαρτζώκα για ΟΑΚΑ!


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθειά του για τον Σάσα Βεζένκοφ, αλλά ο Βούλγαρος πάουερ-φόργουορντ έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» δεν είχαν αγωνιστικά και τόσο μεγάλη ανάγκη τον Βούλγαρο παικταρά, αλλά τον ήθελαν και για την αξία του, αλλά και για να μην τον πάρουν οι μεγάλοι τους αντίπαλοι και έτσι ενισχυθούν ουσιαστικά. Τελικώς μέτρησε η πολύ μεγάλη πρόταση που έκαναν οι Πειραιώτες σε συνδυασμό με το συναίσθημα, αφού είναι γνωστό ότι ο Βεζένκοφ είναι δεμένος με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

«Ο Βεζένκοφ είναι παικταράς αλλά δεν χώραγε σε μας» είπε το μεγάλο αφεντικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Όπως και να έχει οι «πράσινοι» προχωράνε μπροστά και ετοιμάζονται να κάνουν την τελευταία τους επιλογή. Να πάρουν τον παίκτη, με τον οποίο θα κλείσουν το ρόστερ τους.

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει προς το ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι και πολλές και ποιοτικές. Αναφέρθηκε ήδη ο Ντάριο Σάριτς, ο οποίος μάλιστα είναι στην Αθήνα, παίζοντας στο προολυμπιακό με την Κροατία. Ο Σάριτς παίζει και «4» και «5» και είναι ένας παίκτης, που ταιριάζει κουτί στον Εργκίν Αταμάν. Κάτι, που ισχύει και για τον Γερμανό, Ντάνιελ Τάις, που ψάχνει να συνεχίσει στο ΝΒΑ, αλλά δεν έχει κλείσει την πόρτα επιστροφής στην Ευρώπη.

  Ο Οσαγί των... 8.5 εκατομμυρίων για μεγάλη ελληνική ομάδα - Τι ζήτησε!

Και επίσης ένας παίκτης, που μπορεί να «παίξει» πολύ για τον Παναθηναϊκό είναι ο Αντονι Γκιλ. Πρόκειται για έναν δυναμικό και έμπειρο πάουερ-φόργουορντ, που βρίσκεται στο ΝΒΑ και στους Ουίζαρντς από το 2020. Πήγε μάλιστα στο ΝΒΑ προερχόμενος από την Χίμκι, εκεί, όπου δούλεψε με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Είναι ένας ψηλός ο Γκιλ, που μπορεί να παίξει μέσα και έξω από το καλάθι και αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη θα γίνει περιζήτητος, αφού είναι ένας πάρα πολύ χρήσιμος παίκτης.

Ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται για την τελευταία του κίνηση, αλλά δεν θα την πάρει και τον Αύγουστο. Το σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιάσει για μία ακόμη φορά τον κόσμο του.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: