Τσακίρης: “Τα τυπικά για Στρακόσα στην ΑΕΚ – Στα 4 εκατ. το deal για Κοϊτά”


Τσακίρης: “Τα τυπικά για Στρακόσα στην ΑΕΚ – Στα 4 εκατ. το deal για Κοϊτά”


Διαφ.

Θέμα χρόνου είναι να κάνει δικούς της η Ένωση τον 29χρονο γκολκίπερ, για τον οποίο απομένουν τα τυπικά, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, αλλά και τον Μαυριτανό εξτρέμ. Το deal με τη Σεν Τρούιντεν είναι στα 4 εκατ. ευρώ, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» στην εκπομπή «Επίθεση από τα Μπακ» και τον Σωτήρη Ταμπάκο.

Ο Κοϊτά, ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα για τα εξτρέμ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αγωνίζεται στην ομάδα από το Βέλγιο από το 2021, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Βάασλαντ-Μπέβερεν (51 ματς, 9 γκολ, 2 ασίστ), ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Γκελ (34 ματς/5 γκολ), Κόρτραϊκ (16 ματς, 2 γκολ, 3 ασίστ) και Γάνδη (7 συμμετοχές, 1 γκολ). Με τη Σεντ Τρούιντεν μετράει 94 ματς με 19 γκολ και 7 ασίστ. Την περασμένη σεζόν έκανε 38 συμμετοχές με 15 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Στρακόσα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ, θα αποκτηθεί από την ΑΕΚ ώστε να αποτελέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ. Πλέον, η ΑΕΚ έχει προτεραιότητα την απόκτηση ενός φορ, αλλά και ενός αριστερού μπακ.

  Αποφάσισε ο Αλόνσο για την 11αδα - Βασικός ο Ουναί, εκτός ο...

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: