Β. Ιωάννου: “Η αλήθεια για ΠΑΟ-Βεζένκοφ! 20 εκ. ο Ολυμπιακός – Φεύγει ο…”


Β. Ιωάννου: “Η αλήθεια για ΠΑΟ-Βεζένκοφ! 20 εκ. ο Ολυμπιακός – Φεύγει ο…”


Διαφ.

Σε ρυθμούς Σάσα Βεζένκοφ κινείται το ρεπορτάζ τού Ολυμπιακου τις τελευταίες ώρες, δεδομένου ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις και, κυρίως, έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να φέρουν στην Ελλάδα έναν παίκτη που δεδομένα ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα της Ευρωλίγκας.

Δεν χρειάζεται συστάσεις, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, δεν θα φύγει ξανά από το Λιμάνι με βάση το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει. Και δίνει με τη μία όχι απλά προβάδισμα στον Ολυμπιακό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και τη βεβαιότητα ότι οι Πειραιώτες έχουν χαρακτήρα φαβορί για να κάνουν τρεμπλ!

Γιατί ο Σάσα έχει στην κατοχή του και το ελληνικό διαβατήριο άρα, σε συνδυασμό με την παρουσία τού Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ομάδα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν έξι Έλληνες παίκτες πρώτης γραμμής και, φυσικά, ένα εξαιρετικό υλικό που τους συμπαραστέκεται.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Ιωάννου, νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΠΣΑΤ και δημοσιογράφο τής ΕΡΤ που έχει συνδέσει τη φωνή του με όλες τις μεγάλες μπασκετικές μεταδόσεις τα τελευταία πολλά χρόνια, προκειμένου να σχολιάσει το θέμα, αλλά και να δώσει νεότερες πληροφορίες για ένα ρεπορτάζ που παρακολούθησε πολύ στενά.

  Πιο πολλά από Γουίλιαν ο Μαρσιάλ- Διαφωνία σε ΑΕΚ- Μόνο ο Ηλιόπουλος ρίσκο!

“Διαμάντι του Ολυμπιακού ο Βεζένκοφ – 20 εκατ. ο Ολυμπιακός – Λίγα περισσότερα ο ΠΑΟ – Αυτός τελειώνει από το ρόστερ”

“Είναι το άλφα και το ωμέγα για τον φετινό σχεδιασμό η έλευση του Βεζένκοφ, η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής μεταγραφή και η δεύτερη πιο δαπανηρή στην ιστορία του Ολυμπιακού μετά τον Τσίλντρες. Ο Ολυμπιακός έδωσε πάρα πολλά χρήματα για να φέρει πίσω το διαμάντι του”, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Τι θα φέρει μαζί του ο Βεζένκοφ στην επιστροφή;

“Του δίνει αυτό που του έλειπε στην επίθεση, ως brand name δίνει υπεραξία στο γενικότερο brand name του οργανισμού. Επίσης, δίνει την προοπτική για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος στην Ελλάδα”.

Τι ισχύει με το οικονομικό;

“Μιλάμε για συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, άρα συνολικά στο 5ετές είναι 20 εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά ξαναλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός, είναι για 3 διαδοχικά χρόνια στο Final 4 αλλά δεν έχει πάρει τρόπαιο και μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για να γίνουν όλα πιο εύκολα”.

  “Καμπανάκι” Άρη στους οπαδούς - “Δεν θέλουμε ξανά άδειες κερκίδες”

Tι αλλαγές φέρνει στο ρόστερ η έλευση του Βεζένκοφ;

“Συμφόρηση  στην φροντ λάιν, ένας παίκτης (Πετρούσεφ) μάλλον περισσεύει και καταλήγει στον Ερυθρό Αστέρα”.

Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα πια, λόγω των ελληνικων διαβατηρίων, για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

“Ο Ολυμπιακός με την απόκριση του Βεζένκοφ πέτυχε με ένα σμπάρο πολλά και όχι μόνο δύο τριγώνια. Έδωσε πολλά χρήματα για να πάρει το διαμάντι του πίσω, έλυσε το επιθετικό πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό, πήρε παίκτη με μεγάλη αξία που ήταν στο ΝΒΑ και διαθέτει ελληνικό διαβατήριο. Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε το γεγονός της παρουσίας του Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός βάζει δύο παίκτες με ελληνικά διαβατήρια”.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τελικά κοντά;

“Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθεια του για τον Βεζένκοφ, χωρίς να έχει χώρο σε αυτή τη θέση με την παρουσία των Χουάντσο, Μήτογλου και Παπαπέτρου υπό προϋποθέσεις. Έδωσε λίγα παραπάνω χρήματα από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Βεζένκοφ ήθελε τον Ολυμπιακό”.

Ποιος είναι ο πονοκέφαλος του Μπαρτζώκα πια;

“Ποιος παίκτης θα φύγει από το ρόστερ”.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: