“Μεταγραφή τζόκερ για ΑΕΚ – Παίζει σε top πρωτάθλημα” – Πρόταση 3.5 εκατ.!


“Μεταγραφή τζόκερ για ΑΕΚ – Παίζει σε top πρωτάθλημα” – Πρόταση 3.5 εκατ.!


Διαφ.

Τρεις φορές έχει βρεθεί το όνομα του Ουριέλ Αντούνα στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού μέσα στο 2024, του 26χρονου διεθνή Μεξικανού εξτρέμ που αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα τής Κρουζ Αζούλ – Είχε αρχίσει από τα τμήματα υποδομής τής Σάντος και μέσω της Μάντσεστερ Σίτι U23 είχε βρεθεί στην Γκρονινχεν, τους Los Angeles και την Τσίβας.

Τώρα, όμως, υπάρχει η πληροφορία από το Μεξικό ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει μαρκάρει την περίπτωσή του και, όπως γράφουν στην πατρίδα του, η ΑΕΚ προσφέρει κοντά στα 3.5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του – Αν και το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στην Τσίβας!

Ο Αντούνα σαφώς και θέλει να “περάσει” στην Ευρώπη, για αυτό άλλωστε είχε τεθεί στα υπόψη και του Παναθηναϊκού, αλλά οι απαιτήσεις της ομάδας του τότε ήταν υψηλότερες σε σχέση με τα χρήματα που γράφονται και λέγονται τώρα για τους Κιτρινόμαυρους.

  Συγκινητικό μήνυμα του μικρού Γιαννάκη! "Με αγαπάτε και θα περπατήσω!"

Συμμετείχε στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα (γενικά με την εθνική του ομάδα έχει 64 συμμετοχές και 12 γκολ) ενώ σε Apertura Clausura, έχει συνολικά σε 37 ματς 14 γκολ και 6 ασίστ (συνολικά, δηλαδή, το όνομά του βρίσκεται μέσα σε 20 γκολ της ομάδας του!) και μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2025. Το market value βρίσκεται στα 6,5 εκατ. ευρώ και ήδη το όνομά του συζητιέται και στην Ισπανία αλλά και στην Ιταλία. 

Παίζει τόσο στα δεξιά τής επίθεσης, όσο και στα αριστερά (προφανώς και πίσω από τον επιθετικό), αλλά όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα, μάλλον θα είναι υποβάθμιση για τον παίκτη αν δεν πάρει μεταγραφή σε ένα από τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

“Στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του – Τακτική αντίληψη και ποιότητα – Τζόκερ”

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στο Μεξικό, προκειμένου να μας μιλήσει για την περίπτωσή του και, παράλληλα, να εμπλουτίσει το ρεπορτάζ.

“Πολύ καλός παίκτης, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και μπαρουτοκαπνισμένος. Έκανε καλό πρωτάθλημα με την Κρουζ Αζούλ και ήταν από τις πιο επιδραστικές μονάδες της”, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Και στο παρελθόν είχε ακουστεί για ομάδες της Ισπανίας. Είναι σούπερ έτοιμος, πολύ καλός παίκτης, βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του”.

  Νέα ζωή για Βεζένκοφ και Ελευθεριάδου - Έκαναν ήδη το επόμενο βήμα (ΦΩΤΟ)

Υπάρχει και από αλλού ενδιαφέρον για την περίπτωσή του;

“Σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον από Ιβηρική. Μένει ελεύθερος, ίσως πάρει τον χρόνο του άλλωστε για να απαντήσει πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του”.

Ποιες είναι οι θέσεις που αγωνίζεται;

“Μπορεί να παίξει όλη την πλευρά, είναι πολυεργαλείο, βοηθάει και στο build up, μπορεί να δώσει βοήθεια αμυντικά, έχει τακτική αντιληψη και ποιότητα”.

Ο ρόλος του στο γήπεδο;

“Έχει πληθωρικό ρόλο. Ο Αντούνα δίνει λύσεις σε πολλούς σχηματισμούς, είναι πληθωρικός. Μπορεί να δώσει κι αλλού λύσεις. Ο Αντούνα είναι αυτό που λεμε τζόκερ, μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.”.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: