“Καμία ανησυχία για Βεζένκοφ, αρνήθηκε καλύτερα χρήματα – Έκπληξη Βιλντόζα”


“Καμία ανησυχία για Βεζένκοφ, αρνήθηκε καλύτερα χρήματα – Έκπληξη Βιλντόζα”


Διαφ.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» μίλησε για την Εθνική Ελλάδας και τον αποψινό τελικό στο Προολυμπιακό Τουρνουά στο ΣΕΦ: «Απόλαυση η Εθνική. Παίζουν όλοι στην Εθνική για χάρη του και έχει πείσει τον Γιάννη, να μην έχει συνέχεια την μπάλα στα χέρια του. Γουόκαπ-Καλάθης τρομερό δίδυμο. Κρίμα που ο Τολιόπουλος που δεν παίζει στην Ευρωλίγκα. Η αύρα που αποπνέει είναι διαφορετική και όλα τα ιερά τέρατα του μπάσκετ είναι εκεί και άλλοι με ρόλο μέσα στην Εθνική. Άλλη μία νίκη για να τελειώνουμε…».

Στη συνέχεια, μίλησε για την επικείμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στους Πειραιώτες: «Ήταν μία εβδομάδα ανακοινώσεων, αφού προχώρησε η μεταγραφή του Ντόρσεϊ, ανακοινώθηκε ο Έβανς και η έκπληξη αφορούσε για τον Βιλντόσα. Για τον Βεζένκοφ, αρνήθηκε τα πολύ καλύτερα χρήματα, γιατί ήθελε να είναι στην οικογένειά του, στην ομάδα που τον ανέδειξε και να είναι εκεί που θα νιώθει καλύτερα.

Όμως υπάρχει μία διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, λαμβάνοντας και τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, δεν είναι κάτι εύκολο. Θέλει διαπραγμάτευση, θέλει υπομονή και εξαρτάται κατά πολύ από τη διάθεση των Ράπτορς. Το θέμα είναι το πώς θα βρεθεί η λύση, ώστε και οι δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες. Δεν θεωρώ ότι οι Ράπτορς θα τραβήξουν το σχοινί, αλλά θα δούμε αν ο Βεζένκοφ θα προχωρήσει αφήσει ένα μέρος του συμβόλαιό του. Η ιστορία έχει δείξει πως δεν μένει ένας παίκτης, αν δεν θέλει ο ίδιος να μείνει…».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: