Απαντήσεις από Κροατία για ΠΑΟΚ, Πέτκοβιτς – Τι ισχύει


Απαντήσεις από Κροατία για ΠΑΟΚ, Πέτκοβιτς – Τι ισχύει


Διαφ.

Μπρούνο Πέτκοβιτς: Για το φερόμενο ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά προς το πρόσωπο του Κροάτη επιθετικού της Ντιναμό αναφέρεται ρεπορτάζ από την πατρίδα του, τονίζοντας μάλιστα μεταξύ άλλων ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση, ενώ στο ο ποδοσφαιριστής είναι στο στόχαστρο και ομάδων από τη Σαουδική Αραβία.

«Αυτό που αναφέρουν μέσα από το κλαμπ είναι πως δεν έχουμε λάβει πρόταση για τον Πέτκοβιτς, μετά την εκπνοή της προθεσμίας, όπου θα μπορούσε να φύγει από την Ντιναμό με δυο εκατ. ευρώ. Τώρα πλησιάζει η δεύτερη προθεσμία, η 15η Ιουλίου, με την αποζημίωση για τον έμπειρο επιθετικό να είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο «Πέτκο» δεν πάει εκεί. Και δεν είναι προτεραιότητά του να φύγει από το Maksimir. Με άλλα λόγια: περιμένει μια προσφορά που θα ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Αθλητικά, όχι οικονομικά. Κάτι που σημαίνει πως ψάχνει ένα αξιοσέβαστο κλαμπ από ένα δυνατό πρωτάθλημα», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Μπρούνο Πέτκοβιτς σημειώνοντας μάλιστα ότι ο ΠΑΟΚ προτίθεται να μπει στη διαδικασία να ρίξει τις απαιτήσεις της Ντιναμό κάτι που οι Κροάτες όμως δεν πρόκειται να το δεχτούν.

  Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής κατηγορείται για λαθρεμπόριο 60 κιλών κάνναβης

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: