“Καμπανάκι” για παίκτη που έβγαλε μάτια στον Ολυμπιακό – Ενδιαφέρον Μπάρτσα


“Καμπανάκι” για παίκτη που έβγαλε μάτια στον Ολυμπιακό – Ενδιαφέρον Μπάρτσα


Διαφ.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σάσα Βεζένκοφ, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο πρέπει να βρεθεί λύση με τους Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι δηλώνουν ότι ακόμα ο Βούλγαρος υπολογίζεται από την ομάδα εν όψει της νέας σεζόν στο NBA.

Πάντως, τα ρεπορτάζ συνηγορούν ότι ο Βεζένκοφ θα κάνει τελικά το ταξίδι της επιστροφής για το ΣΕΦ, προκαλώντας ωστόσο ένα “ντόμινο” όσον αφορά στο υπάρχον ρόστερ των Ερυθρόλευκων του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μαζί με τον Σάσα, υπάρχει στο “4” ο Φιλίπ Πετρούσεφ και ο Άλεκ Πίτερς, με τον τελευταίο να είναι και ο επικρατέστερος να δει τον χρόνο του να μειώνεται αισθητά, παρότι την περασμένη σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.

Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία Βεζένκοφ-Πετρούσεφ ίσως… αναγκάσει τον Πίτερς να ψάξει αλλού την συνέχεια της καριέρας του, αν και το συμβόλαιό του στον Πειραιά λήγει το 2026. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα γράφονται διάφορα στον ευρωπαϊκό Τύπο για ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Euroleague για τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ

Χθεσινό ρεπορτάζ από την Ισπανία ανέφερε ότι η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτησή του, με τον ραδιοφωνικό σταθμό “Bar Canaletes” να υποστηρίζει ότι οι Καταλανοί θέλουν τον Τζάστιν Άντερσον της Βαλένθια, αλλά και τον άσο του Ολυμπιακού, καθώς επιθυμούν να ενισχυθούν σημαντικά στη θέση “4”.

  Στροφή σε ΠΑΟ από Κάρμο - Φοβερή ατάκα για Μπράγκα

Όπως τονίζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Βεζένκοφ στους Ερυθρόλευκους, με την Μπάρτσα να βρίσκεται σε στάση αναμονής για την τελικά απόφαση των Ράπτορς.

Την σεζόν που τελείωσε ο Πίτερς είχε 13,1 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 25,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στην EuroLeague, με το ποσοστό ευστοχίας του στα τρίποντα να αγγίζει το 53,5%.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: