Ο Νο1 του Λουτσέσκου για αντι-Μεϊτέ – Συζητήσεις ΠΑΟΚ για εξτρέμ 10 εκατ.!


Ο Νο1 του Λουτσέσκου για αντι-Μεϊτέ – Συζητήσεις ΠΑΟΚ για εξτρέμ 10 εκατ.!


Διαφ.

Πολλά και διάφορα ακούγονται για τον Μεϊτέ και το μέλλον του, καθως ναι μεν συνδεθηκε και με τον Ολυμπιακό εκτός από τον ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά δεν φαίνεται να υπάρχει πια το παραμικρό ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες. Που έχουν κατευθυνθεί σε άλλες λύσεις για να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή τους.

Με τον Πορτογάλο άσο να κυνηγάει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του, κι αυτός είναι ο λόγος που έχει τον Δικέφαλο σε στάση αναμονής – Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία που του προσφέρουν πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά δεν υπάρχει η διάθεση να δώσουν τα 2 εκατ. ευρώ που ζητάει η Μπενφίκα για να τον παραχωρήσει – Γενικά οι Άραβες δίνουν λεφτά σε παίκτες και όχι σε ομάδες.

Με αποτέλεσμα να μένει στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ, αφού οι Θεσσαλονικείς δεν είναι αρνητικοί να πληρώσουν τους Αετούς για να τον αποδεσμεύσουν. Είναι όμως ο 30χρονος άσος η μοναδική λύση για τον Δικέφαλο; Γιατί ένα πουλάκι από την Ιταλία σχολίασε στο sportdog οτι ο Ραζβάν Μαρίν, της Κάλιαρι, είναι ο παίκτης που έχει στη Νο2 θέση τής λίστας του ο Λουτσέσκου!

“Κλασσικό 6άρι – Δίδυμο με Καμαρά – 5 εκατ.για αγορά ή δανεισμό”

Η Μπενφίκα πιέζει τον Μεϊτέ να βρει ομάδα (δεν τον πήρε στην προετοιμασία της!), αλλά ο Δικέφαλος δεν θα τον περιμένει για πάντα. Και με δεδομένο ότι υπάρχει ανοιχτό κανάλι με την Κάλιαρι (ακούστηκε ο Λουτσέσκου για τη θέση του προπονητή, υπάρχει η περίπτωση του Χατζηδιάκου, αλλά και του Κουρφαλίδη για τον ΠΑΟΚ), η περίπτωση του 28χρονου διεθνή Ρουμάνου αμυντικού μέσου είναι εξαιρετική.

Γιατί ο Λουτσέσκου τον γνωρίζει καλά, είχε πετυχημένη θητεία στο Euro με 4 εμφανίσεις και 2 γκολ, ενώ η ομάδα τον είχε παραχωρήσει το καλοκαίρι τού 2022 με διετή δανεισμό στην Έμπολι – Βέβαια έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2025 με την Κάλιαρι! Που ναι μεν δεν τον υπολογίζει, αλλά το γεγονός ότι είχε τόσο θετική παρουσία στο Euro, αλλάζει τα δεδομένα για εκείνα που μπορεί να ζητήσει.

  Σε συζητήσεις με γνωστό Έλληνα τεχνικό ο Ηρακλής - Δεν είναι ο Τεννές!

“Κλασικό 6άρι, παίκτης για μπροστά από την άμυνα. Εκτελεί στημένα αλλά όχι για να απειλήσει, φάουλ και κόρνερ. Για κάποιο λόγο εκτέλεσε τα δυο πέναλτι της Ρουμανίας στο Euro”, ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog o δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννούλας, expert του ιταλικού ποδοσφαίρου, και στη συνέχεια συμπλήρωσε σε σύγκριση του Μεϊτέ με τον Μαρίν: “Ο Μεϊτέ είναι καλύτερος ασυζητητί”.

Ταιριάζει για να παίξει δίδυμο με τον Μαντί Καμαρά στα χαφ του ΠΑΟΚ;

“Μπορούν να κάνουν δίδυμο αλλά θέλουν και τρίτο χαφ, πιο δημιουργικό”.

Πώς θα μπορούσε να έρθει στον Δικέφαλο;

Το κακό εντός εισαγωγικών είναι ότι έκανε θετικό Euro. Μια αγορά θα πήγαινε στα 5 εκατομμύρια. Εκτός κι αν πάμε σε δανεισμό

Συζητά ο ΠΑΟΚ με Μπενφίκα για Γκοβέια!

Τη λύση τού Τιάγκο Γκουβέια για να ενισχύσει τα “φτερά” τής επίθεσής του εξετάζει ο ΠΑΟΚ, προφανώς από τη λίστα των ονομάτων που υπήρχαν στον Δικέφαλο από την εποχή τού Ζοσέ Μπότο.

Ο 23χρονος Πορτογάλος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028 με την Μπενφίκα, αγωνίζεται τόσο ως δεξιός όσο και ως αριστερός εξτρέμ, και είχε αρχίσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής τής Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Από εκεί μεταπήδησε στην U17 τής Μπενφίκα και το καλοκαίρι του 2022 (κι ενώ είχε περάσει από τις ομάδες U23 και β΄ των Αετών) δόθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στην Εστορίλ.

  Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός... σε αναμονή για Πόρτερ - Έκπληξη με Μίσιτς!

Από το καλοκαίρι του 2023 συμμετέχει κανονικα στις υποχρεώσεις τής πρώτης ομάδας της Μπενφίκα, αν και δεν είναι εύκολο να βρει κεντρικό ρόλο εκεί, ενώ είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδα μέχρι την U21.Την περασμένη αγωνιστικη περίοδο είχε 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ, το market value έχει εκτοξευθεί ήδη στα 5 εκατ. ευρω, και δεν είναι τυχαίο που για την περίπτωσή του έχει δείξει ενδιαφέρον και η Άντερλεχτ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο Μιγκέλ Κορέια, για να μάθουμε από πρώτο χέρι τι ισχύει με την περίπτωσή του. “Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πέρσι τα είχε πάει πολύ καλά”, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε για το πώς μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη: “Η Μπενφίκα θα ζητήσει δέκα εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει, αλλά θα μπορούσε να τον δώσει δανεικό για να πάρει πολλά παιχνιδια στα πόδια του”.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε ότι ακόμα και μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μπότο ο Δικέφαλος δεν είχε κόψει τους δεσμούς με την Ιβηρική – Για παράδειγμα η έλευση του Μεϊτέ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και η προοπτική να παίξει με τη μορφή δανεισμού στην Μποαβίστα ο Λύρατζης τώρα.

Τυπικά δηλαδή είναι σαφές ότι υπάρχει επικοινωνία με την Πορτογαλία και δεν είναι απίθανο να φέρει στην Ελλάδα τον Γκουβέια…

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: