Πληρώνει ο Ηλιόπουλος για παίκτη του Άρη – “Βέτο” Καρυπίδη για Μορόν!


Πληρώνει ο Ηλιόπουλος για παίκτη του Άρη – “Βέτο” Καρυπίδη για Μορόν!


Διαφ.

Τον Μορόν περίμεναν στον Άρη να φέρει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, ο Ουνταμπάτζο τελικά είναι εκείνος που θα κάνει πρεμιέρα στις πωλήσεις. Γιατί ακόμα οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν αρχίσει τη μεταγραφική τους ενίσχυση, αφού λίγο-πολύ αποτελεί κοινό μυστικό ότι για να πάρουν μπρος σε αυτό το πεδίο, πρέπει πρώτα να μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Για τον Μόρον η θέση του Άρη είναι γνωστή, καθώς θέλει μίνιμουμ 5 εκατ. ευρώ για να τον δώσει. Και υπάρχουν κάποιες φωνές που αναφέρουν ότι μπορεί να βρει αυτά τα χρήματα στην Αθήνα, καθώς λίγο-πολύ τόσο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ ψάχνονται για την απόκτηση επιθετικού.

Μόνο που μοιάζει λίγο δύσκολο αυτό το καλοκαίρι να δοθεί από μια ελληνική ομάδα σε μια άλλη, οπότε αυτό το σενάριο κάπως έχει παγώσει. Από την άλλη πλευρά, όμως, το 1 εκατ. ευρώ που λέγεται ότι θα δώσει η διοίκηση Ηλιόπουλου στους Κίτρινους για να πάρει τον Ουνταμπάτζο. Ένα παίκτη με market value στις 700.000 ευρώ, 30 ετών, με θητεία στην Αγγλία μεταξύ άλλων σε ΚΠΡ, Μπρέντφορντ και Χαλ.

  Τρελό πρωτοσέλιδο για Μαρσιάλ! «Αντωνάκη είσαι τρέλα» με την κίτρινη φανέλα

‘Ηδη έχουν πληρωθεί 6+ εκατ. ευρώ στην καριέρα του ως transfer fees, τώρα θα προστεθεί 1 εκατ. ευρώ ακόμα. Και θα δώσει λύσεις βασικού στο δεξιό άκρο της άμυνας, καθώς ο Σιντιμπέ ποτέ δεν έδειξε ότι είναι απαραίτητος στον Ματίας Αλμέιδα.

Μπορεί με τα χρήματα που θα πάρει από τον Ηλιόπουλο ο Καρυπίδης να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Κογιάδο; Λίγο δύσκολο, γιατί από την Ισπανία αναφέρουν ότι η Μπέτις ζητάει να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει.

Μήπως μπορεί να κρατήσει τον Μπράμπετς με νέο συμβόλαιο; Αυτό είναι πιο εύκολο, καθώς ήδη του έχει προσθέσει 1,6 εκατ. ευρώ 3 χρόνια. Λίγο πάνω από 500.000 ευρώ τον χρόνο δηλαδή. Αν αυτό το ποσό αυξηθεί κατά 100.000 ευρώ, άρα να πάρει 2 εκατ. ευρώ στην τριετία, θα υπάρξει deal done…

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: