Αποκαλύψεις από Καναδά για Βεζένκοφ! Γιατί δεν τον αφήνουν να φύγει


Αποκαλύψεις από Καναδά για Βεζένκοφ! Γιατί δεν τον αφήνουν να φύγει


Διαφ.

Σάσα Βεζένκοφ: Μόνο εύκολη δεν φαίνεται να είναι η μεταγραφή του 28χρονου φόργουορντ στον Ολυμπιακό μιας και ο ίδιος μπορεί να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους, όμως οι Ραπτορς που ανήκει, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο, με την καναδική ιστοσελίδα RaptorsRapture να αναφέρεται αναλυτικά στην υπόθεση και στα δεδομένα που υπάρχουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Βούλγαρος άσος δεν είναι free agent κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να υπογράψει σε ομάδα ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο ΝΒΑ, με τον σύλλογο που θέλει να τον αποκτήσει να πρέπει να “εξαγοράσει” το συμβόλαιό του, με τους Ράπτορς να μην είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν απλώς να φύγει, καθώς δεν θέλουν να χάσουν ένα σημαντικό ποσό από τον προϋπολογισμό τους, ενώ την ίδια ώρα πιστεύουν ότι μπορούν να αξιοποιήσουν αγωνιστικά τον άλλοτε MVP της Euroleague.

Μάλιστα ο 28χρονος έχει συμβόλαιο αυτή τη σεζόν για 6,6 εκατομμύρια δολάρια, με οψιόν για 6,9 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη με την ομάδα από τον Καναδά να μην είναι καθόλου αρνητική στο να παραμείνει στο ρόστερ, θεωρώντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις. «Οι δεξιότητές του είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσες για να ταιριάζει σε μια ομάδα με πολλούς πλέι μέικερ στους Μπαρνς, Μπάρετ και Κουίκλεϊ. Είναι καλός αμυντικός, και η κίνηση του χωρίς την μπάλας πιθανότατα θα του επέτρεπε να ευδοκιμήσει με τους Ράπτορς και στο σύστημα του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς», τονίζει το εν λόγω ρεπορτάζ.

  Εξελίξεις με ξένο του Ολυμπιακού! Στην Αθήνα ο μάνατζέρ του

Πλέον όπως φαίνεται ο Σάσα Βεζένκοφ θα πρέπει να αναγκάσει τους Ράπτορς να τον αφήσουν ελεύθερο, με την μια επιλογή να είναι να μην εμφανιστεί στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ η άλλη είναι μια εξαγορά συμβολαίου, και αυτό μπορεί να είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα, με τον Βούλγαρο να συμφωνήσει να εγκαταλείψει ένα μέρος ή το σύνολο του μισθού του για το 2024-25, ώστε η ομάδα από το ΝΒΑ να παραιτηθεί από τα δικαιώματά του, με το βέβαιο να είναι πως η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: