Τα δεδομένα για Φουρνιέ, Ολυμπιακό – Το ΝΒΑ, οι Ισπανοί και οι Τρικολόρ


Τα δεδομένα για Φουρνιέ, Ολυμπιακό – Το ΝΒΑ, οι Ισπανοί και οι Τρικολόρ


Διαφ.

Εβάν Φουρνιέ: Ο Ολυμπιακός μετά τη συμφωνία με τον Σάσα Βεζένκοφ, αλλά και τους Ντόρσεϊ, Βιλντόζα θέλει να προχωρήσει στην ακόμα περισσότερο ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της νέας χρονιάς, με το όνομα του Γάλλου έμπειρου γκαρντ/φόργουορντ να… φιγουράρει στα ρεπορτάζ της ομάδας, μιας και μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Άλλωστε ο 31χρονος διεθνής Γάλλος από το 2012 αγωνίζεται σε ομάδες του ΝΒΑ, έχοντας περάσει από Ντένβερ Νάγκετς, Ορλάντο Μάτζικ, Μπόστον Σέλτικς, Νιού Γιόρκ Νικς και Ντιτρόιτ Πίστονς, με τον ίδιο μάλιστα σε μια μέτρια χρονιά, πέρσι, να μετράει 6,9 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 18,1 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι στην Ευρώπη σίγουρα μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικός σε κάθε ομάδα.

Βέβαια παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον κάνει δικό του, η υπόθεση με τον έμπειρο παίκτη μόνο εύκολη δεν είναι καθώς όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας encestando ο Γάλλος τη δεδομένη στιγμή θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ομάδα στο ΝΒΑ και είναι διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειαστεί.

  Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ τώρα!

«Λιγότεροι διάσημοι Ευρωπαίοι έχουν μείνει ελεύθεροι (σ.σ. από το ΝΒΑ), αν και υπάρχουν κάποιοι. Μεταξύ αυτών ο Γάλλος, Εβάν Φουρνιέ, που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό και ο οποίος αυτή τη στιγμή προτιμά να συνεχίσει στο NBA, οπότε το μέλλον του δεν θα είναι ξεκάθαρο για λίγες μέρες», ανέφερε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χουάνμα Σαντάνα Γκόμπεζ.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι αυτή την περίοδο ο Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται στην Γαλλία όπου και θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι, όντας στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχοντας συμπαίκτη και τον Ματίας Λεσόρ, κάτι που σίγουρα αλλάζει τις προτεραιότητές του για λίγο καιρό.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: