Τί παίζει με Τισουντάλι και ΑΕΚ;

Τι συμβαίνει με τον Τισουντάλι και την ΑΕΚ;

Τί παίζει με Τισουντάλι και ΑΕΚ;


Διαφ.

ο όνομα του Ταρίκ Τισουντάλι έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα της ΑΕΚ. Οι Βέλγοι επανέφεραν τον επιθετικό της Γάνδης στην καθημερινότητα της Ένωσης, αλλά και του ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος Μαροκινός έχει επαναφερθεί στο προσκήνιο, μετά την απουσία του από το πρώτο φιλικό της Γάνδης κόντρα στη Μερελμπέκε, γεγονός που φούντωσε τις φήμες για μία ενδεχόμενη αποχώρησή του.

Στο σημερινό φύλλο της Ώρας των Σπορ αναλύεται ο φάκελος του ποδοσφαιριστή και τι παίζει με την περίπτωσή του. Όπως γράφτηκε στον βελγικό Τύπο, ο επιθετικός έδειξε ότι δεν είναι αρνητικός σε μεταγραφή και ήδη ομάδες από τη Σαουδική Αραβία εξετάζουν την περίπτωσή του.

height=223

Ωστόσο η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι ακόμα μια επιλογή καθώς ενδιαφέρον για τον Τισουντάλι δείχνουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ακόμα δεν έχει έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των ομάδων αλλά η Γάνδη δεν είναι αρνητική στο να τον παραχωρήσει καθώς θέλει να κρατήσει χαμηλά το μισθολογικό κόστος του ρόστερ της.

  Το "Θηρίο φύλακας-άγγελος" της οικογένειας Σαββίδη - 165 κιλά… ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Τισουντάλι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2026, βρίσκεται στη Γάνδη τα τελευταία 3,5 χρόνια. Τη σεζόν 2023-2024 πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή χρονιά με 51 συμμετοχές, 21 γκολ και 12 ασίστ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: