Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ:”Κάτι ξέρει ο Ραζβάν που θέλει Μεϊτέ, Καμαρά”

Ένας έμπειρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ δηλώνει: Ο Ραζβάν ξέρει κάτι που επιθυμεί τους Μεϊτέ και Καμαρά.

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ:Κάτι ξέρει ο Ραζβάν που θέλει Μεϊτέ, Καμαρά


Διαφ.

Νίκος Αλαβάντας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Στη Σέντρα φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου και μίλησε αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου του Βορρά τις κινήσεις του Μεϊτέ και Μαντί Καμαρά, ενώ στάθηκε στην επιμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Γάλλο μέσο.

height=517

Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει, ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει, αλλά νομίζω ότι δεν είναι κάτι αμάν να κρατήσει τον Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ και να δώσει τα ρέστα του, θεωρώντας πως ο Καμαρά μπορούσε να καλύψει επάξια και καλύτερα το κενό του. Ο Μεϊτέ γνωρίζει την ομάδα, τον ξέρει η ομάδα, έχει κάποιο μειονέκτημα στην ταχύτητα.

Για το δίδυμο που θέλει να φτιάξει ο Λουτσέσκου: Για να επιμένει τόσο πολύ ο προπονητής, σημαίνει ότι τον χρειάζεται για να κάνει ένα δυνατό δίδυμο στο κέντρο της ομάδας με τον Μεϊτέ και τον Μαντί Καμαρά που πιστεύω θα προσφέρει πολλά στη φετινή χρονιά. Δεν έχει αποχωρήσει κάποιος από τον βασικό κορμό , όπως Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης και μαζί με επιπλέον προσθήκες η φετινή χρονιά προμηνύεται πολύ καλή, είπε ο Νίκος Αλαβάντας.

  Νέο γήπεδο για μεγάλη ομάδα – Καταθέτει τον τελικό φάκελο

height=522

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: