Αυτή είναι η προτεραιότητα του Λουτσέσκου για την επόμενη κίνηση!

Η επόμενη κίνηση είναι η προτεραιότητα του Λουτσέσκου!

Αυτή είναι η προτεραιότητα του Λουτσέσκου για την επόμενη κίνηση!


Διαφ.

Για την μεσαία γραμμή, ο Σουαλιό Μειτέ αποτελεί την κύρια επιλογή. Από την στιγμή δε, που έχει μεταφέρει στους συμπαίκτες του, πως καλοβλέπει την προοπτική της επιστροφής του, τότε ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει την θετική εξέλιξη της υπόθεσης με ορίζοντα τα τέλη αυτής της εβδομάδας.

Το SFINA.GR παρουσιάζει ποια είναι τα θέλω του Ράζβαν Λουτσέσκου, αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας.

Εν αρχή ην ο σέντερ φορ που θα δώσει λύσεις, πρακτικά, στο σκοράρισμα από την φροντ λάιν της ομάδας; Τον μέσο, όπως είναι ο Μειτέ; Τον εξτρέμ που αυτή την χρονική περίοδο το θέμα του, δείχνει παγωμένο;

Σύμφωνα με πληροφορίες η βασική προτεραιότητα για τον Λουτσέσκου είναι ο σέντερ φορ. Αυτόν θέλει να έρθει άμεσα στην ομάδα. Πρακτικά ακόμη κι αν συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με έναν επιθετικό, αυτός δεν θα προλάβει να ταξιδέψει στην Ολλανδία. Είναι καλύτερα να ενσωματωθεί με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, εάν και εφόσον αποκτηθεί κάποιος επιθετικός αυτά τα 24ωρα που ακολουθούν.

  Η μαμά κατέστρεψε τη μεταγραφή διάσημου παίκτη - Eίχε ένα ασυνήθιστο αίτημα

Δεδομένα λοιπόν ο Λουτσέσκου θέλει έναν σέντερ φορ. Αμέσως μετά, η Νο 2 επιλογή του στην ιεράρχηση των θέσεων είναι ο χαφ που δείχνει ότι αυτός θα είναι ο Μεϊτέ και τρίτη κατά σειρά επιλογή είναι ο εξτρέμ.

Το όνομα που γράφτηκε προσφάτως του Μπρούνο Πετκοβιτς έχει μέσα πολλά ερωτηματικά και δυσκολίες. Η πρώτη έχει να κάνει με το ποσό των 2.500.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην ρήτρα του παίκτη, βάσει του συμβολαίου του με την Ντιναμό. Η δεύτερη έχει να κάνει με την επιθυμία του Κροάτη.

Ο οποίος ζητά ετησίως το ποσό των 2.000.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ. Όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει δεκτό από τους επιτελείς του Δικεφάλου. Κυρίως διότι το ανώτερο συμβόλαιο παίκτη στον Πρωταθλητή, το έχει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Με ένα ποσό κοντά στο 1.500.000 ευρώ. Αυτό το ποσό, σύμφωνα με την λογική που επικρατεί στον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να ξεπεραστεί για κάποιον άλλο παίκτη.

Ο Αντρίγια είναι ο αρχηγός και ο πλέον ακριβοπληρωμένος. Εάν ρίξει τις απαιτήσεις του, κάτω από το 1.500.000 ευρώ τότε το θέμα είναι συζητήσιμο. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα Πέτκοβιτς κάθε άλλο παρά εύκολο δεν είναι.

  Πρόβλημα σε ΠΑΟ! Εκτός με Παρτιζάν, Μακάμπι δύο βασικοί παίκτες

Εκτός κι αν υπάρξει πλήρης ανατροπή των δεδομένων τα επόμενα 24ωρα που μοιάζει δύσκολο…

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: