Τι ισχύει για Σάντρο, Αλόνσο σε ΠΑΟ – Το… deadline για Ιωαννίδη

Τι συμβαίνει με τους ποδοσφαιριστές Σάντρο και Αλόνσο στον ΠΑΟ – Πότε λήγει η προθεσμία για τον Ιωαννίδη;

Τι ισχύει για Σάντρο, Αλόνσο σε ΠΑΟ – Το… deadline για Ιωαννίδη


Διαφ.

Νίκος Αθανασίου: Για τα τελευταία νέα σχετικά με τις μεταγραφές που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά και για την προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Europa League μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ του Τριφυλλιού.

height=530

Οι δύο μεγάλες προτεραιότητες, αυτές του αριστερού μπακ και του αριστερού εξτρέμ, δεν έχουν υλοποιηθεί και όσο περνάει ο καιρός και ο Παναθηναϊκός δεν τους βάζει στην μηχανή του, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να τους έχει στα προκριματικά. Γίνονται πράγματα για τις μεταγραφές, που είναι όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Αλόνσο αλλά και ο Σάντρο δεν είναι περιπτώσεις που απασχολούν και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, να δούμε ποια ήταν τα κριτήρια που στόχευε ο Παναθηναϊκός και τον έκαναν να καθυστερεί. Να πούμε ότι η υπομονή άξιζε τον κόπο και μετά ο Ντιέγκο Αλόνσο να τους εντάξει στην λειτουργία της ομάδας, ανέφερε.

Όσον αφορά την κατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη ο Νίκος Αθανασίου σημείωσε πως τα δεδομένα θα αλλάξουν μόνο αν έρθει μια πρόταση που θα έχει σαν πρώτο νούμερο το… 3, λέγοντας παράλληλα ότι αν ο Έλληνας επιθετικός δεν προπονηθεί κανονικά μέχρι την Πέμπτη θα τεθεί νοκ άουτ από την ευρωπαϊκή μάχη.

  Ο αριστερός μπακ του Γενάρη στο Λιμάνι - Η απάντηση στο "γιατί Ανδρούτσος"

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: