Νέα δεδομένα για το μέλλον Σπόραρ: “Θέλει να επιστρέψει στην…”

Νέες εξελίξεις για την επιστροφή του Σπόραρ στο μέλλον: Επιθυμεί να επανέλθει στην…

Νέα δεδομένα για το μέλλον Σπόραρ: Θέλει να επιστρέψει στην…


Διαφ.

Αντράζ Σπόραρ: Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας η οποία θέλει να αποκτήσει ξανά τον Σλοβένο επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος με τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του και μάλιστα ο σύλλογος της Σλοβακίας είναι διατεθειμένος να δώσει… χρυσό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, όπως αποκαλύπτει και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Ιβάν Κμότρικ.

height=536

Στο αθλητικό κομμάτι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, τόσο από την δική μας πλευρά, όσο και από αυτή του Αντράζ.  Αλλά εάν συμβεί η μεταγραφή, δεν θα είναι φτηνή. Η άφιξη του Σπόραρ δεν αφορά ένα μονοετές συμβόλαιο, μιλάμε για πολυετή συνεργασία. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να έχει τέτοιες οικονομικές παραμέτρους που θα διατηρήσουν την σταθερότητα της ομάδας. Αυτή την στιγμή πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος, εάν θα μας δώσει μεγαλύτερη δύναμη. 

Πολλοί παίκτες έχουν συνδεθεί μαζί μας. Ρόντακ, Σπόραρ, Κάπραλικ… Όλοι θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες εδώ, αλλά αυτό κοστίζει πάρα πολλά χρήματα. Υπολογίζαμε κάποιες μεταγραφές, όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να τις ολοκληρώσουμε.

Το ενδιαφέρον παραμένει, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Αλλά είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες από την δήλωση του κόσμου ότι η υποστήριξή του θα είναι μεγαλύτερη. Ίσως έβαλα πολύ ψηλά τον πήχη. Περιμέναμε διαφορετικά έσοδα είπε για τον Αντράζ Σπόραρ.

height=506

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: