Επιβεβαίωση sportdog από ΦΩΣ για Ολυμπιακό – Επιθετικός-κανόνι από Κολομβία

Η είδηση του Sportdog για τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε από το ΦΩΣ – Ένας επιθετικός από την Κολομβία θα ενισχύσει την ομάδα.

Επιβεβαίωση sportdog από ΦΩΣ για Ολυμπιακό – Επιθετικός-κανόνι από Κολομβία


Διαφ.

height=205

Οι Βραζιλιάνοι επιμένουν και για Μορέλος, αναφέρει το σημερινό, πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τής καλής αθλητικής εφημερίδας, επιβεβαιώνοντας όσα γράψαμε μόλις τις προάλλες.

Στο θέμα με τίτλο 179 γκολ, 72 ασίστ στον Ολυμπιακό – Έρχεται Ελλάδα, ενημέρωσε ο μάνατζερ, αναφέραμε μεταξύ άλλων: Ο Αλφρέντο Μορέλος, διεθνής Κολομβιανός επιθετικός που ήταν για χρόνια στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρέιντζερς, αλλά τον Σεπτέμβρη του 2023 είχε αποκτηθεί από τους Βραζιλιάνους στη μάχη που έκαναν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο μάνατζέρ του έχει κάνει γνωστό στον Ολυμπιακό ότι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη (η Σάντος τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο, τυπικά τον έχει εκτός πλάνων, άρα μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς να ζητήσει καθόλου χρήματα), η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο παραμένει ψηλά (στα 4 εκατ. ευρώ) και στα 28 του χρόνια ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Πρόκειται για επιθετικό με 179 γκολ και 72 ασίστ σε 374 ματς, που μπορεί να πάρει τη θέση του Ελ Κααμπί ή του Νο2 για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: