Άρχισε η… αντίστροφη μέτρηση για Μπρέιθγουεϊτ!


Άρχισε η… αντίστροφη μέτρηση για Μπρέιθγουεϊτ!


Διαφ.

Μέχρι τη Δευτέρα στις 23:59 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενες ομάδες να πληρώσουν την ρήτρα αγοράς του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και να τον κάνουν δικό τους.

Η ημερομηνία που έχει οριστεί για την επιστροφή της Εσπανιόλ στις προπονήσεις, με τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, είναι και η ημέρα που λήγει η ρήτρα αποδέσμευσης του έμπειρου επιθετικού, που έχει οριστεί στις 600.000 ευρώ. Μικρή, αν λάβει κάποιος υπόψιν την απόδοση του την περασμένη σεζόν με 22 γκολ σε 39 αγώνες και την συνεισφορά του για να επιστρέψουν οι «Παπαγάλοι» στην La Liga.

Ο Μπρέιθγουέιτ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025. Αυτός είναι και ο λόγος που ο σύλλογος δεν βλέπει την ανάγκη να του το ανανεώσει. «Η Εσπανιόλ κάνει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια με όλους τους παίκτες μέσα στις δυνατότητές της, αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να υποθηκεύσουμε τον σύλλογο. Έχει ακόμα συμβόλαιο, δεν βλέπω την ανάγκη να το ανανεώσω», δήλωσε πρόσφατα ο Διευθύνων Σύμβουλος, Μάο Γιε.

  Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής κατηγορείται για λαθρεμπόριο 60 κιλών κάνναβης

Ο ποδοσφαιριστής, βέβαια, έχει άλλη άποψη, και έχει κάνει λόγο για «έλλειψη σεβασμού», αναφερόμενος στην προσφορά ανανέωσης που τέθηκε στο τραπέζι πριν από ένα χρόνο. «Ας δούμε αν θέλουν να μείνω εδώ, γιατί αυτή η προσφορά έδειξε ότι δεν με εμπιστεύονται», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Πλέον, αν κανείς από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται (Χετάφε, Βαλένθια, ΠΑΟΚ και αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ) δεν πληρώσουν αυτές τις 600.000 ευρώ πριν τη Δευτέρα στις 23:59, όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει μια ακόμη σεζόν στα γαλανόλευκα.

Αυτή την στιγμή, οι δύο πλευρές απέχουν πολύ από την επίτευξη συμφωνίας για ανανέωση και αν δεν σημειωθεί κάποια εξέλιξη το επόμενο τριήμερο, θα έχουν ολόκληρο τον επόμενο χρόνο ακόμη για να καλύψουν το χάσμα.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: