Σίγουρος ο Λουτσέσκου: “Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”


Σίγουρος ο Λουτσέσκου: “Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”


Διαφ.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Το δικό του σχόλιο στην κάμερα της NOVA μετά τη φιλική ήττα από την Φίτεσε έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, όπου σημείωσε πως οι ποδοσφαιριστές του πίεσαν πολύ τους εαυτούς τους, ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος ότι οι πρωταθλητές θα είναι έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League.

«Δεν υπάρχουν πολλά συμπεράσματα γιατί είχαμε αρκετούς παίκτες που πίεσαν τον εαυτό τους. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς και προβλήματα που μας κράτησαν πίσω. Ενδεχομένως στην παρούσα φάση δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά όταν θα πρέπει θα είμαστε, για να παρουσιαστούμε καταλλήλως στα επίσημα παιχνίδια».

«Κάναμε τις προπονήσεις μας εδώ, τα παιχνίδια είναι ευκαιρία να ξυπνήσουν, ίσως υπάρχει η αίσθηση ότι πετάμε ακόμη. Αν δεν υπάρχει το πνευματικό κομμάτι σωστά, μπορείς να δέχεσαι γκολ. Έχουμε κάνει ομιλίες με τους παίκτες, θα κάνουμε και τώρα. Είναι αλήθεια ότι έχουμε δέκα μέρες για το πρώτο επίσημο ματς, ο Κεντζιόρα τώρα μπήκε, ο Κωνσταντέλιας έχει τέσσερις μέρες που προπονείται, ο Ζίβκοβιτς θα μπει με την επιστροφή στην ομάδα».

  Μεγάλη αποτυχία Αλμέιδα! Στεγανά από Ιβάν και κουτσομπολιά για Σάντος

Για το αν υπάρχει ένας κορμός στην ομάδα:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είμαστε μαθημένοι να θυσιαζόμαστε στα επίσημα, πρέπει όμως να είμαστε ταπεινοί, να δουλεύουμε 100%, να είμαστε έτοιμοι πάντα να αντιδρούμε. Όπως είπα και πριν, μέσα από τα φιλικά καταλαβαίνουμε τη διαφορά και ότι το μυαλό δεν είναι στο τοπ επίπεδο. Οι παίκτες που ήταν εδώ είναι αυτοί που έχουν συνεισφορά αλλά πρέπει να είμαστε ακόμη πιο ψηλά. Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν τώρα και είναι ακόμη μακριά από αυτό που θέλουμε».

Για το ότι έχουμε Καμαρά και όχι Μεϊτέ:

«Δεν είναι μόνο αυτή η αλλαγή, έφυγε και ο Μάρκος Αντόνιο, ο Τζίμας, ο Μεϊτέ. Όλη η ομάδα έχει αλλαγές, έρχονται παίκτες από τη β’ ομάδα και όλο το επίπεδο πέφτει αυτή την περίοδο.

Όταν δεν έχεις Κωνσταντέλια, Κεντζιόρα, Αντρίγια, έχει πέσει η ποιότητα αυτή την περίοδο. Αν αναλύσουμε έναν προς έναν, μπορούμε να δούμε ότι δεν έχουμε τον Μεϊτέ και έχουμε τον Καμαρά. Δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν τον Καμαρά και έναν σαν τον Μεϊτέ, γιατί ο Σβαμπ και ο Οζντόεφ έχουν χαρακτηριστικά που μοιάζουν με του Καμαρά. Ο Μεϊτέ είναι άλλος παίκτης.», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: