“Τη Δευτέρα ραντεβού ΑΕΚ και εκπροσώπων Πινέδα”

Την Δευτέρα η ΑΕΚ θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Πινέδα.

“Τη Δευτέρα ραντεβού ΑΕΚ και εκπροσώπων Πινέδα”


Διαφ.

Η Μοντερέι δείχνει να επιμένει ώστε να κάνει δικό της τον Ορμπελίν Πινέδα, με μεξικανικό δημοσίευμα να βρίσκει σύνδεση αυτής της υπόθεσης με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ουριέλ Αντούνα.

Μάλιστα, στη μεξικανική έκδοση της As αναφέρεται ότι τη Δευτέρα (14/7) θα υπάρξει συνάντηση των εκπροσώπων του Πινέδα με την Ένωση, προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις για τη μεταγραφή του 28χρονου μέσου στη Μοντερέι και βάσει αυτών να προχωρήσει και το θέμα του Αντούνα για τον Δικέφαλο.

Η ΑΕΚ έχει να λύσει ένα επιπλέον θέμα που είναι η αναχώρηση του Πινέδα στη Μοντερέι. Η Μοντερέι προσφέρει πέντε εκατ. δολάρια για τον “Μαγκίτο” στην ελληνική ομάδα, που τον αγόρασε με 6,5 εκατ. δολάρια. Ο Πινέδα και η Μοντερέι έχουν φτιάξει την κατάσταση, όμως το θέμα είναι πως το συμβούλιο της ελληνικής ομάδας αισθάνεται ότι εκβιάζεται από τους εκπροσώπους του πρώην παίκτη της Κρουζ Αζούλ.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται συνάντηση της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Πινέδα. Μια πιθανή συμφωνία μεταξύ της ηγεσίας του ευρωπαϊκού συλλόγου και των εκπροσώπων του Πινέδα θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Αντούνα θα μπορούσε σύντομα να ενταχθεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

height=536

Πριν από λίγες ημέρες η ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι οι εκπρόσωποι του Πινέδα πιέζουν για την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή και ότι η ομάδα δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, για να είναι καθαρή η αποχώρηση του παίκτη για τη Μοντερέι, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

  Μονακό-Μπαρτσελόνα παρακολουθεί ο Μάικλ Τζόρνταν (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: