Εξελίξεις με Μεϊτέ! Τον θέλει απεγνωσμένα ο Λουτσέσκου

Νέα για τον Μεϊτέ! Ο Λουτσέσκου τον επιθυμεί με αγωνία.

Εξελίξεις με Μεϊτέ! Τον θέλει απεγνωσμένα ο Λουτσέσκου


Διαφ.

Το βασικό θέμα συζήτησης στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ακούει στο όνομα του Σουαλιχό Μεϊτέ. Ο Γάλλος μέσος μετά από προσπάθειες που έκανε να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο στη Σαουδική Αραβία, άνοιξε ξανά δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, λόγω της επιθυμίας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Θυμάστε άλλωστε τί δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Φίτεσε (2-1 νίκησαν οι Ολλανδοί); Δεν είναι μόνο αυτή η αλλαγή, έφυγε και ο Μάρκος Αντόνιο, ο Τζίμας, ο Μεϊτέ όλη η ομάδα έχει αλλαγές έρχονται παίκτες από β΄ομάδα όλο το επίπεδο πέφτει κάτω αυτή την περίοδο. Όταν δεν έχεις Κωνσταντέλια, Κεντζιόρα, Αντρίγια, έχει πέσει η ποιότητα αυτή την περίοδο. Αν αναλύσουμε ένα με έναν μπορούμε να δούμε ότι δεν έχουμε τον Μεϊτέ και έχουμε τον Καμαρά. Δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν Καμαρά και έναν σαν τον τον Μεϊτέ. Ο Σβαμπ ο Οζντόεφ έχουν χαρακτηριστικά που μοιάζουν με του Καμαρά, ο Μεϊτέ είναι άλλος παίκτης, είπε συγκεκριμένα.

Η υπόθεση πάντως δουλεύεται. Όλο και πιο κοντά στον Μεϊτέ είναι ο τίτλος της Metrosport, που υποστηρίζει, ότι υπάρχουν συνεχόμενες επαφές των δύο πλευρών και η επιθυμία για νέα κοινή συνεργασία τη σεζόν που ακολουθεί.

height=579

Στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης. Πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Ραχμάν Μπάμπα αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Μειτέ, με τον οποίο έκανε κολλητή παρέα. Τα λόγια του Γκανέζου αμυντικού στη Metrosport και στον Γιώργο Καστάνη και στον Γιώργο Ζαΐρη, ο οποίος αρθρογραφεί στο Sportdog.gr είναι χαρακτηριστικά.

Μιλάω μαζί του, θα δούμε τι θα γίνει. Όλα είναι ανοιχτά, δεν ξέρω ειλικρινά. Εάν θα έρθει τελικά ή όχι. Όμως προσωπικά πιστεύω ότι θα επιστρέψει πίσω στον ΠΑΟΚ. Αυτό πιστεύω. Μιλάω μαζί του. Είναι ακόμη σε διακοπές. Δεν έχει κάποια δουλειά να κάνει αυτή την στιγμή. Ασχολείται τον ελεύθερο χρόνο του και με την οικογένειά του. Όμως πιστεύω ότι θα έρθει, ανέφερε μεταξύ άλλων.

  Μαθήματα Ηλιόπουλου σε Μαρσιάλ! Viral η φώτο ως συνοδηγός του Super Μάριο

Αυτήν την εβδομάδα αναμένονται οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, είτε φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα, είτε σταματήσει να απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: