Αγωνία τέλος στον Παναθηναϊκό – Οριστική εξέλιξη με Ναν και NBA!

Τέλος στην αγωνία για τον Παναθηναϊκό – Η εξέλιξη με τον Ναν και το NBA είναι οριστική!

Αγωνία τέλος στον Παναθηναϊκό – Οριστική εξέλιξη με Ναν και NBA!


Διαφ.

Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει και τυπικά τη νέα σεζόν ο Κέντρικ Ναν! Το NBA-out που προέβλεπε το νέο συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ εξέπνευσε τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Ιουλίου (σσ. μεσάνυχτα 15ης για την Αμερική) κι έτσι ο 28χρονος γκαρντ θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ και τη σεζόν 2024/25.

Πλέον, ο Εργκίν Αταμάν και οι Πράσινοι μπορούν  να συνεχίσουν πιο ήρεμα τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, αφού έμεινε στο ρόστερ ίσως ο καταλυτικότερος παίκτης των περυσινών επιτυχιών.

Ο Ναν μέτρησε 16 πόντους (46.6% στο δίποντο, 41% στο τρίποντο, 95.9% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ανά 2727 συμμετοχής σε 35 παιχνίδια της Euroleague, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Αντίστοιχα, στην Stoiximan Basket League ο άλλοτε παίκτης των Χιτ, των Λέικερς και των Γουίζαρντς, κατέγραψε 12.4 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες, αγωνιζόμενος για 2255 σε 22 παιχνίδια. Ο Ναν είχε μια θέση και στην καλύτερη πεντάδα του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ το κοινό τον εξέλεξε πιο δημοφιλή παίκτη της Λίγκας.

  Σούπερ ανατροπή με την έδρα του F4 της Euroleague! Πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: