Ρεπορτάζ Τσακίρη για Γιαννούλη! Δυνατό μπάσιμο της ΑΕΚ

Αναφορά Τσακίρη για τον Γιαννούλη! Η ΑΕΚ ξεκινά δυναμικά.

Ρεπορτάζ Τσακίρη για Γιαννούλη! Δυνατό μπάσιμο της ΑΕΚ


Διαφ.

Πολύ δυνατά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ έχει επανέλθει η περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή Newsroom.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε ότι η υπόθεση όχι μόνο έχει αναθερμανθεί αλλά βρίσκεται και σε πολύ καλό στάδιο για τους κιτρινόμαυρους!

Υπενθυμίζοντας ότι η τελευταία σχετική ενημέρωση από πλευράς ΑΕΚ τόνιζε ότι στον δικέφαλο έχουν πάψει να ασχολούνται με την περίπτωση του Έλληνα διεθνή, εξήγησε ότι όσο ο 28χρονος άσος δεν βρίσκει ομάδα, το θέμα θα παρέμενε ανοικτό, εφόσον υπήρχε και νέα επαφή.

Ο Γιώργος Τσακίρης υπογράμμισε, δε, ότι η υπόθεση θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα και στις επόμενες μέρες ή την επόμενη εβδομάδα, θυμίζοντας ωστόσο ότι η ΑΕΚ δεν θα είχε θέμα να περιμένει για να βρει τη καλύτερη δυνατή λύση στη θέση (αφού υπάρχουν και οι Πήλιος-Χατζισαφί).

  Παρουσία Μαρινάκη στου Ρέντη! Συνομιλία με Μεντιλίμπαρ, παίκτες (ΦΩΤΟ)

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Οντουμπάτζο, Λαμέλα και Κορέα, καθώς και στο τελευταίο φιλικό τεστ της ΑΕΚ, με την Ομόνοια την Πέμπτη (18/7, 20:00) στην Κύπρο.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: