Επιβεβαιώνει για Μπρέιθγουεϊτ ο Ολυμπιακός – “Ιατρικά και υπογράφει”

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει τη συμφωνία με τον Μπρέιθγουεϊτ και υπογράφει τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα.

Επιβεβαιώνει για Μπρέιθγουεϊτ ο Ολυμπιακός – Ιατρικά και υπογράφει


Διαφ.

Γιώργος Τσανάκας: Για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αλλά και την μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, όπου σημείωσε ότι ο Δανός θα έρθει στη χώρα μας σήμερα, Πέμπτη (18/7) ώστε να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και να υπογράψει.

height=518

Θα έρθει σήμερα ο Μπρεθγουέιτ, επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό. Θα έρθει για τα απαραίτητα, ιατρικά/εργομετρικά και θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός είχε καπαρώσει τον Μπαουτίστα και προέκυψε η περίπτωση του Μπρεθγουέιτ, αφού πρόκειται για έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ελ Κααμπί.

Είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα αθλητικός, που αρέσει πολύ στον Μεντιλίμπαρ, και είναι ο παίκτης του προπονητή. Ένας ποδοσφαιριστής-εργαλείο και οι συμμετοχές του στην εθνική Δανία, στο προηγούμενο Μουντιάλ, μπορεί να καταλάβει πολλά για εκείνον. Έχει παίξει πολλές φορές αριστερό εξτρέμ, έχει παίξει στο “10” και ως κεντρικός χαφ. Είναι μία περίπτωση ιδανική στα χέρια του Μεντιλίμπαρ, είπε ο Γιώργος Τσανάκας, σημειώνοντας παράλληλα πως και το θέμα με τον Βέλντε είναι σε καλό δρόμο μιας και οι επαφές με τη Λεχ Πόζναν είναι προχωρημένες.

  Αποκάλυψη για Λόβρεν και ΠΑΟΚ: "Δεν του αρέσουν τα..." - "Είναι ηγέτης"!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: