“Σε αναμονή η ΑΕΚ με Λαμέλα” – Τα νέα δεδομένα για Γιαννούλη

Η ΑΕΚ περιμένει την εξέλιξη με τον Λαμέλα – Νέα πληροφορία για τον Γιαννούλη.

Σε αναμονή η ΑΕΚ με Λαμέλα – Τα νέα δεδομένα για Γιαννούλη


Διαφ.

Κώστας Κετσετζόγλου: Για τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον ίδιο να αναφέρεται τόσο στην υπόθεση με τον Δημήτρη Γιαννούλη, όσο και στην κατάσταση που επικρατεί στο θέμα του Έρικ Λαμέλα, επισημαίνοντας πως έχουν τα πράγματα.

height=430

Θα ξαναπώ ότι δεν βλέπω κάτι το ανησυχητικό, εκτός από μία διαδικασία, που ενδεχομένως να είναι κάτι το τυπικό. Από την πλευρά του Αργεντινού δεν προκύπτει πως το ξανασκέφτεται ή ότι έχει κάποια άλλη εξίσου καλή πρόταση, ανέφερε και πρόσθεσε: Δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό αυτήν τη στιγμή. Η ΑΕΚ δεν βιάζεται και αναμένουμε το αίσιο τέλος

Για τον Γιαννούλη: Το μόνο που έχω σαν πληροφόρηση είναι ότι ο παίκτης μέχρι και την Κυριακή θέλει να έχει πάρει μια απόφαση και να έχει ομάδα. Από την ΑΕΚ ξέραμε ότι του είχε κάνει πρόταση. Τον θέλει, αλλά είχε σταματήσει να τον περιμένει. Δεν είχε συμφωνία μαζί του. Από τη στιγμή, ωστόσο, που ο Γιαννούλης έχει φτάσει μέχρι εδώ, είναι λογικό να υπάρχουν τέτοιες φήμες. Από την ΑΕΚ αρνούνται ότι του έχει γίνει νέα πρόταση, είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

  "Κλείδωσε" η συμφωνία - Άμεσα υπογραφές με ξένο άσο στον Ολυμπιακό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: