Αποκάλυψη Ιωάννου για μεταγραφή Ιωαννίδη: “Μου είπε ότι…”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιωάννης αποκάλυψε τη μεταγραφή του Ιωαννίδη: Μου ανέφερε ότι…! (ΒΊΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη Ιωάννου για μεταγραφή Ιωαννίδη: Μου είπε ότι…! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Στην ΕΡΑ Σπορ και στον Βαγγέλη Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Αναστασίου, ωστόσο η είδηση βγήκε από τον δημοσιογράφο, που αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Στην τυχαία συνάντησή τους λοιπόν, ο άσος του Παναθηναϊκού του ανέφερε πως η μεταγραφή του δεν εξαρτάται από τον ίδιο, αλλά και από την ομάδα. Με αυτή την ατάκα προφανώς και δεν… έκλεισε την πόρτα ο Ιωαννίδης σε ενδεχόμενο μεταγραφής, ενώ έδειξε πως η ΠΑΕ τον κρατάει εδώ!

height=513

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Ομόνοιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο κι αναφέρθηκε στην υπόθεση του Έλληνα στράικερ, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να πιέζει τους Κυπελλούχους Ελλάδας να τον παραχωρήσουν.

  Είπε “όχι” για Ισραήλ πρώην άσος του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Αναστασίου, που έχει διατελέσει προπονητής του Παναθηναϊκού στο παρελθόν (2013-1015), παραδέχτηκε πως ναι μεν τα 25 εκατομμύρια ευρώ είναι εντυπωσιακή πρόταση για τα δεδομένα της ελληνικής ομάδας, όμως τόνισε πως ίσως το τριφύλλι, θέλει να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, ώστε να παρουσιαστεί πανίσχυρο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις ο πρόεδρος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, παραδέχτηκε ο Έλληνας τεχνικός.

Ακούστε όσα είπαν Βαγγέλης Ιωάννου και Γιάννης Αναστασίου:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: