Έλληνας παίκτης έχει εντυπωσιάσει τον Σιμεόνε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Σιμεόνε (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλληνας παίκτης έχει εντυπωσιάσει τον Σιμεόνε (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ένας Έλληνας είναι ο μεγάλος κερδισμένος της εν εξελίξει προετοιμασίας της Ατλέτικο Μαδρίτης για την νέα σεζόν. Ο λόγος για τον νεαρό αμυντικό, Ηλία Κωστή, ο οποίος ελλείψει παικτών της α ομάδας λόγω Copa America και Euro έχει προβιβαστεί από το β και αυτή την στιγμή προπονείται υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε.

Ο Έλληνας, που έκανε ήδη το επίσημο ντεμπούτο του κόντρα στη Φέγενορντ στο Metropolitano (3-2), δέχεται πολλούς επαίνους, αναφέρεται σε ρεπορτάζ και υπογραμμίζεται: Η άμυνα είναι ένας από τους τομείς του γηπέδου που η Ατλέτικο Μαδρίτης σκοπεύει να ενισχύσει αυτό το καλοκαίρι. Αν και υπάρχουν αρκετά ονόματα που ακούγονται στα γραφεία της, η πραγματικότητα είναι ότι ο Ηλίας Κωστής ζητεί ένα πέρασμα από την πρώτη ομάδα. Ο νεαρός αμυντικός αφήνει πολύ ευχάριστα συναισθήματα στον Σιμεόνε και το μέλλον του είναι ανοικτό.

Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ επισημαίνεται: Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια στην ομάδα για τον Έλληνα, αν και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει υπό τις εντολές του Φερνάντο Τόρες. Με αυτόν τον τρόπο, ο νεαρός σέντερ μπακ θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος για τον Σιμεόνε σε περίπτωση που τον χρειαστεί η άμυνα σε έναν αγώνα. Το γεγονός της κατάληψης της θέσης του αριστεροπόδαρου σέντερ μπακ του ανοίγει πολλές πόρτες, καθώς είναι μια θέση που γεννά πολλές αμφιβολίες.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: