Τα έχωσε πρώην φορ για ΠΑΟΚ: “Δεν πάει CL με Σαμάτα, κουκούλωμα με τίτλο”

Ο πρώην φορ έκρινε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα καταφέρει να πάει στο Champions League με τον Σαμάρα και τον τίτλο του πρωταθλητή να κρύβεται.

Τα έχωσε πρώην φορ για ΠΑΟΚ: Δεν πάει CL με Σαμάτα, κουκούλωμα με τίτλο


Διαφ.

Γιώργος Σαϊτιώτης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Στη Σέντρα φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός  μιλώντας για το μεταγραφικό… παζάρι του ΠΑΟΚ, τις κινήσεις που γίνονται και αυτές που δεν γίνονται με φόντο το ενιαίο γκρουπ των ομίλων του Champions League.

height=502

Εμείς δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνουμε εμείς και οι όποιες ελλείψεις του ΠΑΟΚ κουκουλώθηκαν κάτω από το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν μπορεί να κινηθεί για να αποκτήσει παίκτες με αγορά, στρέφοντας την προσοχή του στους ελεύθερους, μπορεί να λέμε εμείς ότι η ομάδα έχει εύκολο έργο για την πρώτη πρόκριση, αλλά τι θα γίνει αν δεν προκριθεί; Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεση ενίσχυση

Προσθέτοντας για τον ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ θα θέλει πάντα το κάτι καλύτερο και αυτό δεν έχει έρθει ακόμα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάει στο Champions League με τον Σαμάτα, κρίνουμε με την περσινή εικόνα, όχι με το τι μπορούμε να περιμένουμε φέτος. Η ομάδα είναι ίδια με πέρσι, ανέβασε τον πήχη ψηλά και χρειάζεται γρήγορη ενίσχυση, γιατί με έναν Καμαρά και τον Τσιφτσή δεν γίνεται, είπε ο Γιώργος Σαϊτιώτης.

  Πιο κοντά στην έξοδο ο Βαγιαννίδης - Πίεση σε... Αλαφούζο λόγω Ροντινέι!

height=524


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: