Καρφιά από Τσατάλη για την επιστροφή της Εθνικής στο Καραϊσκάκη!

Ο Τσατάλης υπογράμμισε τη σημασία της Εθνικής να παίξει στο Καραϊσκάκη.

Καρφιά από Τσατάλη για την επιστροφή της Εθνικής στο Καραϊσκάκη!


Διαφ.

Την αλλαγή της έδρας της Εθνικής Ανδρών στο ποδόσφαιρο σχολίασε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης. Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog, η νέα διοίκηση της ΕΠΟ αποφάσισε η Γαλανόλευκη να αποχωρήσει από την OPAP Arena και να δίνει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της στο Καραϊσκάκης, το οποίο παραχωρείται δωρεάν με την Ομοσπονδία να πληρώνει μόνο τα λειτουργικά έξοδα.

Ο Τάσος Τσατάλης σχολίασε το θέμα ρίχνοντας τα καρφιά του για την εποχή που η Εθνική αγωνιζόταν στην έδρα του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον θα λέμε ότι ζήσαμε κι ένα διάστημα, μέσα στο οποίο όλοι οι δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ ομάδων ή μη, ανεξάρτητα από το οπαδικό τους φρόνημα, όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όλοι οι παράγοντες όλων των ομάδων, μπορούσαν να πηγαίνουν στο γήπεδο και να βλέπουν τους αγώνες της Εθνικής ανενόχλητοι. Αυτό πρόσφερε η ΑΕΚ… Καληνύχτα…, ανέφερε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρώτο παιχνίδι που η Εθνική μας θα επιστρέψει στο Φάληρο θα είναι αυτό στις 7 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Φινλανδία για το Nations League, ενώ όπως έγινε γνωστό η σημαντική αναμέτρηση στις 14 Νοεμβρίου απέναντι στην Αγγλία είναι πιθανό να γίνει στο ΟΑΚΑ μιας και πρόκειται για ένα πολύ εμπορικό παιχνίδι, ενώ μπορεί να είναι σημαντικό ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: