Απάντηση Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό: «Εκβιάζετε κυβερνήσεις»


Απάντηση Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό: «Εκβιάζετε κυβερνήσεις»


Διαφ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα video του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στo instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Νέα χυδαία επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και θα εκλείψουν».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε, εξηγώντας ότι όσα είπε σε αυτό, δεν αφορούσαν κανέναν από τον Ολυμπιακό και ήταν μη αθλητικό.

«Όχι πια με μεγάλη έκπληξη, αλλά με λίγη έκπληξη ναι. Βλέπω δηλαδή στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού να έχουν ανεβάσει βιντεάκι μου χθεσινό που δεν αφορά τον αθλητισμό, που το έχω διευκρινίσει, γιατί κάποια σάιτ το πήρανε και είπανε ότι αφορά εκείνους και λένε ότι τους κάνω πάλι χυδαία επίθεση. Ρε φιλαράκια, δεν αφορά εσάς, σας το είπα. Έχω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Τώρα αν εσείς βλέπετε τον εαυτό σας σε αυτό, δικαίωμά σας είναι να βλέπετε ό,τι φαντάσματα θέλετε. Εγώ τα έχω διευκρινίσει. Από εκεί και πέρα.

Ό,τι είχα να πω για εσάς τα είπα χθες στη γραπτή μου ανακοίνωση. Νομίζω τα λέει όλα. Τώρα αν ψάχνετε πάλι φαντάσματα, ξέρω ‘γω, δικαίωμά σας να κάνετε ότι θέλετε. Ετσι και αλλιώς ό,τι θέλετε κάνετε, εκβιάζετε κυβερνήσεις, απειλείτε πρωθυπουργούς, κάνετε ό,τι θέλετε κάνετε», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με δύο stories στο instagram.

  Ήταν δίκαιο και γίνεται... πράξη με Ιωαννίδη - Τι ισχύει με Τσέριν, Βάγια

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: