Δεν παίζει βασικός ο Τσάλοφ λόγω ΠΑΟΚ!


Δεν παίζει βασικός ο Τσάλοφ λόγω ΠΑΟΚ!


Διαφ.

Για την 2η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει την Νίζνι και ο Φέντρο Τσάλοφ δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του και υπάρχει λόγος. Ο Ρώσος φορ ήταν βασικός στην πρεμιέρα, αλλά τώρα θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη μετά την επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη και απομένει η αποπληρωμή της ρήτρας και για αυτό το λόγο εκτιμούν στην Ρωσία πως δεν αγωνίζεται βασικός και πιθανότατα την Δευτέρα θα ταξιδέψει για την Ελλάδα.

Ο παλαίμαχος άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βαλερί Μασαλίτιν, ανέφερε: «Ο Τσάλοφ ήθελε να πάει στο εξωτερικό και πρέπει να τον αφήσει να φύγει. Ο ΠΑΟΚ είναι η επιλογή του, πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του αν και είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ υποσχέθηκε να τον αφήσει να φύγει και τελικά τον παραχωρεί. Είναι γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο αδύναμο από το ρωσικό. Το κυριότερο είναι ότι η ΤΣΣΚΑ θα λάβει χρήματα γι’ αυτόν. Ίσως όχι ένα τόσο μεγάλο ποσό, αλλά θα πάρει».

  Ο Λίλο του ΠΑΟ έπιασε πέναλτι στο 85’ και χάρισε νίκη στην Αλβανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: